Predlozi: Tekila i kečevi na prve dve, a posle Atlas i Pumas - GG

Meksiko     Apertura, 2. kolo

Nedelja

00.00 Amerika - Tijuana

„Orlovi” sa legendarnim trenerom, bivšim selektorom i šoumenom Ererom na klupi, uvek imaju šampionske ambicije. Na golu je sjajni Očoa, u sredini Đovani dos Santos, imaju solidne napadače, tim je za respekt. Posle povlačenja Gustava Kinterosa, na Argentincu Pablu Guedeu je da Tihuanu pozicionira u sredinu tabele. Imaju solidne strance iz Ekvadora, Argentine i Kolumbije mada je to dvosekli mač. Igraju u zavisnosti od raspoloženja. Predlog: X-1&2+ (7.00), 3-6 (1.85)

02.00 UANL Tigres – Pačuka

„Tigrove” predvodi Fereti, jedan od najiskusnijih trenera u tom delu sveta. Nisu zadovoljni prošlogodišnjim trećim mestom, s obzirom da su sedam puta bili šampioni. Francuz Žinjak (dva gola u prvom kolu) je golgeter i prva zvezda, uz defanzivca Salseda. Pačuka je znala i za bolje dane. Poslednjih godina zadovoljava se plasmanom u sredini tabele, ali svake sezone se očekuje iskorak i borba za vrh. Za nju igra poznati Kazim-Ričards, ali i Ismael Sosa, Horhe Hernandez, Viktor Davila... Predlog: Ki1 (1.87), 3+ (1.80)

04.00 Atlas – UNAM Pumas

Crveno-crni su razočarali u prošloj sezoni pa verni navijači veruju da ne može gore, odnosno da će ostvariti pomak. Ostaje da vidimo da li je to moguće. Slavni Španac Mičel, bivši igrač Reala, kormilo Pumasa prepustio je „gaučosu” Andresu Liliniju, ali je on samo prelazno rešenje. Imaju sedam titula, ali poslednju iz 2011. godine. Iza njih je jedna od najslabijih sezona. Moreno, Iturbe, Mendoza i Kvintana moraju da opravdaju rejting. Predlog: GG (1.60), 2-4 (1.50)

(Piše: Miloš Topalović; Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Sreda
12:00
Kashima
Kawasaki
Sreda
12:00
Oita
Gamba
Sreda
17:00
Novi Pazar
Partizan
Sreda
17:30
Haka
HIFK
Petak
02:00
Orlando City
Minnesota