SP: Sinovi Persije brži od sata! Imaće meč-loptu protiv najvećih neprijatelja

Iranci idu u najveći boj ikada! A nije delovalo tako u 90. minutu dok je na semaforu stajao isti rezultat kao na početku meča. A onda, gluposti Velšana trasirale su put sinovima Persije - 2:0! Sada im za plasman u nokaut fazu stoji meč protiv Sjedinjenih Američkih Država. Heroj ove junačke reprezentacije bio je Ruzbeh Česmi, koji je u 90+8 minutu doneo vođstvo, dok je pobedu potvrdio Ramin Rezejan!

Vejn Henesi je dvaput tokom meča sjajno ukrotio šanse rivala. Bio stub veoma slabog izdanja "zmajeva". Ipak, njegova glupost u finišu je trasirala put Iranu do pobede. Hteo je najbolje, ispalo je najgore. Izašao je u 85. minutu da ispuca loptu, umesto nje direktno pukao nogom u glavu iranskog igrača i zasluženo mu je sudija Eskobar pokazao crveni. Sa igračem manje u polju sat je otkucavao zlokobno po Ostrvljane što se i desilo.

Prvo je projektil Česmija završio iza leđa rezervnog golmana Remzija, da bi tačku stavio Rezejan, koji je u maniru najboljih ofanzivnih veznih prebacio golmana za konačnih 2:0.

Velšane u poslednjem kolu čeka čupanje protiv Engleza, sa ne baš realnim izgledima dok će Iran protiv SAD, tima kojeg su dobili 1998. godine i i sada će, sa istim motivom izaći na teren u Kataru.

Uskoro opširnije...

Uskoro opširnije...


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Ponedeljak
18:00
Fenerbahce
Konya
Ponedeljak
18:30
Verona
Lazio
Ponedeljak
20:45
Monza
Sampdoria
Ponedeljak
21:00
Rayo Vallecano
Almeria
Ponedeljak
22:15
Rio Ave
Sporting