SP: Englezi lako nagurali šest u mrežu Irana. Keiroš najboljeg uveo kada je sve bilo gotovo

Nije bilo dileme da je Engleska favorit u prvom meču grupe B protiv Irana, ali jeste koliko će jako nagaziti ekipu iz Azije. Brzo su te dileme rešene, jer su već na poluvremenu igrači Gereta Sautgejta vodili 3:0. Na kraju je završeno - 6:2 (3:0).

Počelo je teškom povredom prilikom sudara dvojice iranskih igrača zbog kojih su ih verujemo proklinjali svi oni koji su igrali igre 15-30. Nije to omelo igrače sa Ostrva.

Kada su jednom otključali mrežu rivala, sve je išlo kao po loju.

Već u 62. minutu bilo je 4:0. Bakaja Sako je postigao svoj drugi gol na meču. Rutinski je nanizao levo-desno nekoliko igrača rivala koji su imali radijus kretanja poput stonog fudbala. Da Iran nije zalutao, videlo se kada je Mehdi Taremi postigao gol za 1:4. Ipak, kratko je to trajalo, jer je rezervista Markus Rašford podigao na 5:1.

Na kraju, Džek Griliš postiže i šesti pogodak za Engleze, da bi u 12. minutu n adoknade Iranci iskoristili penal za drugi gol na ovom meču. 

Čudno je što je Karlos Keiroš tek u finišu meča uveo Sardara Azmuna, najboljeg napadača reprezentacije. Da li je povreda ili možda nešto s vrha zbog stavova igrača Bajera povodom protesta... Ne znamo.


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Sreda
18:00
RB Leipzig
Hoffenheim
Sreda
18:00
Fiorentina
Torino
Sreda
19:00
Nantes
Marseille
Sreda
20:00
Maritimo
Porto
Sreda
20:45
Mainz
Bayern M.