Kvota na Flu je toliko dobra da ne možemo da ne probamo. Sao Paulo je kec uz 2-4

Brazil    Serija A, 14. kolo

Nedelja

21.00    Avai - Palmeiras

Prvi zadatak gosta je da spreči protok lopti ka Giljermeu Bisolu i posao je, što se tiče defanzive, skoro završen. Ostali deo je na napadačima koji treba da probiju odbranu domaćina, što Roniju i Gomezu neće toliko teško pasti, posebno ako dobiju dovoljno jaku podršku sa bokova, kao što je bio slučaj na prethodne četiri utakmice. Poslednji put su se sastajali 2019. godine i Palmeiras je slavio oba puta. Predlog: 2&2-6 (2.05), GII2+ (3.05)

21.00    Botafogo - Fluminense

Igrači Botafoga su napravili podvig savladavši Internasional, vrativši se u meč iz dva gola zaostatka i ranog isključenja Filipea Sampaja. Oni  sa strane mogu biti ponosni. Međutim, jasno je da će Kastro biti na iskušenjima koga da pošalje na teren pošto je i Lukasa Piazona ponela atmosfera, te je i on suspendovan. Fluminense dolazi posle pobede nad Avaiem i gledaće da iskoriste situaciju. Predlog: Ki2 (2.60), G2-3 (3.05)

23.00    Gojas - Kujaba    

Domaćin dugo neće imati bolju situaciju da dođe do tri neophodna boda. Očigledno je da stvari ne funkcionišu najbolje, ali se to moglo naslutiti pošto u igrački kadar nije uloženo. Venturi se i dalje veruje, ali je njegov status na staklenim nogama. Kujaba u poslednje vreme kod kuće igra dosta bolje, pa im domaćinstvo postaje slamka za koju se drže, s obzirom da su kao gost u nizu od četiri poraza. Predlog: Ki1 (2.10), 1X&0-2 (1.80)

23.00    Sao Paulo - Žuventud   

Talentovani levonogi napadač Sao Paula Markinjos (19) je za 3,5 miliona evra prešao u Arsenal. Tim iz Londona je tačno znao koga kupuje i na ovom igraču će sigurno zaraditi, sve i da se on ne snađe u PL. Jedini poraz koji imaju kao domaćin je u derbiju od Palemirasa, samim tim je jasno da se Žuventudu, koji je na strani sakupio pet bodova iz šest utakmica, ne daju veće šanse, a posebno posle niza od četiri poraza. Predlog: 1&2-4 (2.40), DI1+&II1+ (2.65)  

23.00    Seara - Atletiko Gojaniense   

Ove ekipe su bodovno izjednačene, ali se može reći da je Atletiko trenutno konkretniji. Oni su upisali tri pobede iz pet utakmica, dok Seara od starta važi za ekipu koja se ne libi da deli bodove (3-7-3), što je posebno izraženo u poslednje vreme (1-4-0). Teško da ćemo na ovoj utakmici videti više od dva gola ako se domaćin bude pitao, ali gosti vole da se nadigravaju, pa je najbolje naći sredinu. Predlog: 1X&2-4 (1.95), GG&II1+ (2.18)

(Piše: Nikola Gospić; Foto: Beta/AP)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Petak
20:00
Trabzon
Hatay
Petak
20:30
Freiburg
Dortmund
Petak
21:00
Osasuna
Sevilla
Petak
21:00
Nantes
Lille
Petak
21:15
Famalicao
Braga