Transferi uživo (20. januar): Ogromno pojačanje za Vojvodinu. Ožegović ima novi klub

Početkom 2022. godine otvoren je zimski prelazni rok za igrače širom Evrope, a trajaće do 31. januara. Tokove najvažnijih transfera možete pratiti svakodnevno na portal.soccerbet.rs.

12.30 POVREMENI REPREZENTATIVAC PONOVO U VOŠI

Emil Rockov se vratio u Novi Sad. Posle Bojana Matića danas je obelodanjen i drugi povratnik u redove lala. Povremeni reprezentativac stigao je na pozajmicu iz Fehervara. 

12.00  OSTAJE U TURSKOJ

Ognjen Ožegović ostaje u Turskoj iako su mu propali pregovori sa Bursom. Bivši špic Partizana igraće naredne sezone za Manisu, prenosi ugledni Hurijet.

11.27  KOLTOVI SE PUNE NA BOSANSKU MUNICIJU

Semir Telalović iz Ilertisena, kluba u nemačkoj četvrtoj ligi, potpisao je za Borusiju iz Menhengladbaha. Bošnjak ima 22 godine, i postigao je 22 gola ove sezone.

10.00   INTER HOĆE NAPADAČA LJUTOG RIVALA, A I ON BI NA MEACU

Bepe Marota je najveća greška Juventusa u poslednjih nekoliko decenija. Šta im je trebalo u familiji Anjeli da se posvađaju sa najsposobnijim sportskim direktorom koji je bio u klubu... Odneo im je trofej iz Torina u Milano, na Meacu, a sada sprema novi tuš. Potvrdio je da želi Paola Dibalu u Interu. Igrač odavno koketira sa njim, pa... Jedino će se Juve oprati ako dovede Vlahovića, ali odakle novci?


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Subota
23:30
Cobresal
Uni. de Chile
Nedelja
00:00
Sao Paulo
Ceara
Nedelja
00:00
Los Angeles FC
San Jose E.
Nedelja
01:00
Nacional de F.
Cerrito
Nedelja
03:00
Kansas City
Vancouver