Vlahović: Što bi Portugalci imali veće šanse od nas?

Fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Vlahović rekao je da je njegova ekipa mogla i ubedljivije da slavi protiv Azerbejdžana i istakao da nikad nije zadovoljan i uvek teži da izvuče maksimum.

- Dominirali smo tokom cele utakmice. Stvorili smo jako veliki broj šansi, ali iskoristili smo na kraju samo tri. Mislim moglo je da bude više, ali najbitnije je da smo pobedili i uzeli tri boda i da idemo na to finale u Portugaliju - rekao je Vlahović posle utakmice.

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je u Beogradu selekciju Azerbejdžana sa 3:1, u utakmici sedmog kola Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine, a Vlahović je sa dva gola predvodio Srbiju do pobede.

- Nikad nisam zadovoljan, kada se zadovoljiš više nije to-to. Težim ka tome da nikad ne budem zadovoljan i da iz svega izvučem maksimum. Mogao sam bolje danas naravno, ali tako se završilo. Najbitnije je da smo pobedili - rekao je Vlahović.

Srbija je ovom pobedom obezbedila mesto u baražu za odlazak na Svetsko prvenstvo, a u poslednjoj utakmici kvalifikacija će se sa Portugalijom boriti za prvo mesto u grupi.

- Uvek smo bili svesni svog kvaliteta, uvek je falilo nešto. Sada smo svi namestili i imamo podjednake šanse kao oni. Što bi oni imali veće šanse od nas? Samo da odemo hrabro, da probamo da odigramo dobru utakmicu i odemo na Mundijal što bi bio veliki uspeh za sve nas - rekao je Vlahović.

(Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Sreda
21:45
San Lorenzo
Lanus
Sreda
23:30
Uni. Catolica
S. Wanderers
Četvrtak
00:00
Ceara
Palmeiras
Četvrtak
02:15
Boca Juniors
Godoy Cruz
Četvrtak
02:30
Athletico PR
Flamengo