Predlozi: Vuk ulazi u varošicu. Hartberg ne može samo da računa na Tadića

Austrija      Bundesliga, 8. kolo

Subota

17.00 Hartberg – LASK

Hartberg je iznenadio Austriju, ali kasnije nije uspevao da ponovi dobre rezultate. Nekada poznati fudbaler Šop ne snalazi se najbolje u trenerskoj ulozi. Dario Tadić jedini je raspoložen napadač, a to nije dovoljno za opstanak. LASK je letos promenio trenera, ali je i dalje u vrhu. Raguž je opasan strelac i velika perspektiva pošto ima samo 22 godine. Kompaktna su i iskusna ekipa koja je u Hartbergu bliža pobedi. Predlog: X2&3+ (1.65), I1+&II2+ (2.15)

17.00 Salcburg – Šturm

Rapid je prvi koji je uspeo da zaustavi sjajni Salcburg (1:1)  u pohodu na još jednu titulu. Sa odličnim trenerom Amerikancom Maršom i perfektnom skauting službom, i dalje su nedodirljivi u domovini, a spremili su još nekoliko igrača za prodaju. Mađar Soboslai već je na putu za Lajpcig. Šturm čini sve kako bi se zadržao među šest koji idu u plej-of. Prvi put poklekli su u prošlom kolu protiv LASK-a. Predlog: I1+&3+ (1.35), 1&I1+&II1+ (1.45)

17.00 Altah – Volfzberger

Slaba Admira jedina je ekipa koju je Altah pobedio. Jure drugi trijumf za beg iz donjeg dela tabele. Holandski trener Pastor pokušava da varošicu od oko 7.000 stanovnika obezbedi elitu i naredne godine. Doveli su veterana Obasija da reši probleme u napadu. Rnić i Joveljić su u timu koji ima zapažene rezultate i u Evropi. Zbog toga u šampionatu malo kaskaju, ali se očekuje da ubrzo počnu sa pobedama. Predlog: X2&2+ (1.70), G2+ (1.90)

(Piše: Miloš Topalović; Foto: Beta/AP)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Sreda
19:00
Lens
Nantes
Sreda
21:30
Cartagena
Mallorca
Sreda
21:30
Fuenlabrada
Ponferradina
Sreda
23:15
Ind. del Valle
Nacional de F.
Sreda
23:15
Delfin
Palmeiras