Lalatović: Dva njihova igrača zarađuju kao ceo moj tim, mislim da su nas malo potcenili

Nenad Lalatović je izneo svoje impresije posle poraza Vojvodine od Standarda u Liježu na produžetke u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, posle velike drame, gde je veliko pitanje da li je srpski klub zaslužio da ispadne.

Poražen je sa 2:1 u produžecima:

- Mislim da su nas malo potcenili. I novinari ovde i Standard. Pre utakmice su nas doživljavali kao da igraju protiv male Vojvodine. A slavili su posle meča kao da su igrali protiv velike Vojvodine. Jedan veliki Standard, sa tolikim budžetom, kako se raduje, kako kupuje vreme, kako neće da ubaci loptu u igru, kako su se uplašili. Uplašili su se Vojvodine. Jedva su izvukli živu glavu - rekao je Lalatović.

Bio je ponosan na svoje momke.

- Moji momci su zaslužili bar penale. Hrabro su igrali. Gledao sam utakmice belgijskog prvenstva i video da niko ne sme da napadne poslednju liniju Standarda. A mi smo imali hrabrosti da napadnemo. Kao i protiv Crvene zvezde i Partizana. Mi se toga ne plašimo. Ja kao trener nemam strah ni od jedne ekipe. Nama je svejedno protiv koga igramo. Na kraju, poslednjih pet minuta je visio gol. Njihov golman je u poslednjem minutu odbranio stopostotnu šansu.

Ostaje gorak ukus u ustima jer se ovako završilo.

- Standard je veliki klub, njihova dva igrača zarađuju kao ceo moj tim, ali Standard nije bio bolji danas. Čak smo mi imali bolje šanse. Primili smo taj gol iz penala, da l je bio ili nije – ne znam. Ali ta dva gola i loša postavka mojih igrača su odlučili.

(Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Nedelja
20:15
Arsenal
Leicester
Nedelja
20:45
Juventus
Verona
Nedelja
21:00
Lyon
Monaco
Nedelja
21:00
Crvena zvezda
Javor
Nedelja
22:15
Internacional
Flamengo