Predlozi: Branilac titule igra sve bolje, Sampaoli sada neće kalkulisati

Francuska  Liga 1, 30. kolo

Subota

17.00          Nica - Ren

Nica pred svojim navijačima ima priliku da povrati pozciju koja vodi u LŠ, a na kojoj se trenutno nalazi sadašnji protivnik. Ako je suditi po formi u kojoj se gosti nalaze, to uopšte neće biti lak posao. Dobra vest je da se Budaui i Dante vraćaju iz suspenzije, ali je pitanje u kakvom se psihofizičkom stanju nalazi Alžirac posle eliminacije od Kameruna. Pobeda na Alijanc rivijeri bila bi šesta prvenstvena u nizu za Ženesiovu ekipu. Predlog: X2&2-5 (2.05), GG&II1+ (1.90)

19.00          Lil - Bordo

Branilac titule igra dobro i polako se penje ka gornjem delu tabele. Njegov cilj je da zauzme mesto koje vodi u Evropu i na tom putu Bordo ne bi smeo da ih zaustavi. Videćemo da li će Jilmaz igrati, a meč zbog suspenzije propuštaju Kseka i Timoti Vea. Botman i Sančez su upitni zbog povrede. Polako postaje izvesno da će Bordo ispasti. Valjalo bi da se trgnu, ali deluje da bi svi samo da dignu ruke. Predlog: 1&2-3 (3.15), I1-3&II1-3 (1.90)

21.00          Sent Etjen - Olimpik Marselj       

Dovoljan je pogled na tabelu da bi se shvatila važnost utakmice. Olimpik želi da zadrži mesto iza Parižana koje vodi direktno u LŠ, a Sent Etjen traži beg iz opasne zone. Iako je pritisak veliki, verujemo da će igrati otvoreno. Domaćinu je krenulo od momenta kada su usvojili napadački pristup, gosti se takvog stila drže od samog početka. Sampaoli je napravio grešku u vidu kalkulisanja protiv Troe i neće je ponoviti. Predlog: GG&I1+ (2.25), X2&2-4 (2.13)

(Foto: Beta/AP)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Petak
20:00
Fortuna Sittard
Sparta Rotterdam
Petak
20:30
Augsburg
Leverkusen
Petak
20:45
Salzburg
Sturm Graz
Petak
21:00
Chelsea
Fulham
Petak
21:00
Ath. Bilbao
Cadiz