Bomba spremna iz Minhena: Braco dovodi Manea u Bajern

Kako se sezona u fudbalskoj Evropi bliži kraju, sve se više priča o mnogim potencijalnim velikim poslovima ovog leta. Većinu redova popunjava Erling Holand, ali izgleda da se i Bajern iz Minhena sprema za nešto veliko.

Sportski direktor bavarskog giganta Hasan Salihamidžić rekao je pre ovog vikenda da klub ima "kreativne ideje" o planovima u prelaznom roku, a nemački Ski Sports je otkrio veliku metu.

To bi trebalo da bude Sadio Mane i navodno je uspostavljen prvi kontakt kao i Salihamidžićev susret sa agentom. Ali klubovi još nisu zvanično razgovarali o transferu.

Maneov ugovor sa Liverpulom traje do 2023. godine, a slično kao i sa Mohamedom Salahom, američki vlasnici očigledno nisu voljni da daju veliki novac i prikupe koje 30-godišnji Senegalac traži za svoje zasluge.

Skaj navodi da je produženje sa Salahom trenutni prioritet Liverpula i da će pregovori sa Maneom doći kasnije, a Bajern bi rado uskočio i pokupio zvezdu koja je ove sezone za "crvene" postigao 21 gol u 47 nastupa.

Ovo nije prvi put da se Manea dovodi u vezu sa odlaskom iz Liverpula, bilo je prilično priča o interesovanju Real Madrida u 2019. pre nego što je Senegalac potpisao novi ugovor, koji ističe sledećeg leta.

"Dozvolite sebi da budete iznenađeni. Videćemo šta je moguće, a šta ne, ali imamo kreativne ideje", zbunjen je Salihamidžić posle žreba Bajerna za vikend.

(Foto: Beta/AP)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Četvrtak
15:00
Kayseri
Istanbul Basaksehir
Četvrtak
18:00
Anorthosis
Omonia
Četvrtak
18:00
Adana Demir
Fenerbahce
Četvrtak
21:00
Juventus
Lazio
Četvrtak
21:00
Real Madrid
Valencia