Anćeloti precrtao četvoricu, a mašta da zadrži isto toliko

Real Madrid ima vrhunskih igrača na svom platnom spisku, ali naravno ne može da računa na sve njih. Kako prenose španski mediji, trener Karlo Anćeloti dobio je zadatak da sastavi spisak fudbalera kojih je spreman da se odrekne već u ovom prelaznom roku. Na njemu su se našli Marko Asensio, Dani Sebalos, Alvaro Odriozola i Marijano Dijaz.

Asensio je u prošlosti već dokazao da je čovek za velike utakmice, ali mu je sa 26 godina dosta sedenja na klupi, zbog čega bi u januaru trebalo da promeni klub. Pošto mu ugovor sa Realom ističe u na kraju sezone, već u januaru može i da pregovara sa klubovima koji ga žele u svojim redovima.

Isto važi i za Dijaza i Sebalosa, koji će na kraju sezone biti van ugovora, a Odriozola bi sledeće sezone mogao možda da igra u Madridu, ali Anćeloti ove sezone uopšte ne računa na njega.

Drugačije je sa neizostavnom četvorkom, kojoj na kraju sezone ističe ugovor sa madridskim velikanom. Luki Modriću, Karimu Benzemi, Toniju Krosu i Naču Fernandezu. Rukovodstvo kluba je, kako se navodi, ponudilo novi ugovor i pokušalo da ih zadrži bar još jednu sezonu, a najveća nepoznanica u ovom trenutku je Nemac, koji je nedavno nagovestio da koketira sa završetkom karijere.

(Foto: Beta/AP)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Nedelja
23:00
Nacional de F.
CA River Plate
Ponedeljak
00:30
Dep. Cali
America de Cali
Ponedeljak
20:45
Austria
Estonia
Ponedeljak
20:45
Hungary
Bulgaria
Ponedeljak
20:45
Montenegro
Serbia