Predlozi: Hetafe u jednoj od najcrnjih serija, Sevilja bez milosti prema Morenu

Španija       La liga, 8. kolo

Nedelja

14.00 Elče – Selta

Elče je glatko izgubio od Viljareala, a tesno u San Sebastijanu najavivši podizanje forme. Sledi mu nezgodan susret pošto je Selta slavila u Levanteu, a onda uz dosta sreće protiv Granade. Trenera Kudea raduje što nisu klonuli duhom posle promašenog penala Aspasa, pa je Suarez doneo tri boda u jednom od poslednjih napada. U oba slučaja, sačuvali su mrežu. Predlog: I1+&II1+ (1.95), II2+ (2.25)

16.15 Espanjol – Real

Espanjol je postigao samo četiri gola (nije puno ni primio), a osvojio je šest bodova. Jedino je slavio protiv Alavesa, ali je na nekim utakmicama zaista dobro parirao rivalima. Real je bio u seriji pobeda koju je remijem prekinuo Viljareal. Definitivno Anćeloti nema dovoljan broj igrača za nekoliko frontova, ali je jasno da La ligu nikako ne sme da žrtvuje. Pokušava da razigra rezerviste u nadi da će tokom zimske pauze pojačati tim. Predlog: X-2&2+ (6.50), 2&II2+ (2.85)

18.30 Hetafe – Sosijedad

Hetafe je u jednoj od najcrnjih serija u istoriji španskog fudbala. Hvata poslednji voz ako kolosek na kome ga čeka uopšte funkcioniše. Nešto se čudno dešava, pritsak je enorman i on uzima najveći danak. Trener Mičel, bivši as Reala, broji dane do otkaza. Ako je neko uz dosta sreće došao do 16 bodova, to je Sosijedad. Strpljivi su i to im je najveća vrlina, a biće im potrebna i ovog vikenda. Predlog: KiX (3.05), 2-3 (2.00)

18.30 Viljareal – Betis

Viljareal je u grupi timova koji nisu poraženi, ali je čak pet puta remizirao. Najvredniji je poslednji iks protiv Reala, a jedino je savladao Kadiz. Jasno je da taj tim može i mora puno bolje. Betis je vezao dva trijumfa, dobro se kotira i svakako dolazi da se nadigrava u okolinu Valensije.  Za razliku od domaćina, igra utakmice sa više golova pa možda to pokrene „žutu podmornicu”. Predlog: IGGvIIGG (2.15), I1-3&II1-3 (2.00)

21.00 Granada – Sevilja

Uvek je bolno kada izgubite u poslednjem minutu kao što se Granadi dogodilo u Vigu. To je, uz remi, već četvrti poraz na pet utakmica i jasno je da se Robertu Morenu ne piše dobro – Sevilja mu je možda poslednja šansa da izbegne otkaz, ali rival je baš zahtevan, iz samog vrha, bez poraza i sa najboljom odbranom u ligi. Primila je samo dva gola. Predlog:  I1-2&3+ (3.10), GG (1.93)

(Piše: Miloš Topalović; Foto: Beta/AP/Michael Sohn)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Četvrtak
18:45
Lyon
Rangers
Četvrtak
18:45
Napoli
Leicester
Četvrtak
18:45
Real Sociedad
PSV
Četvrtak
18:45
Partizan
Anorthosis
Četvrtak
19:00
Atalanta
Villarreal