Predlozi: Viljareal diktira stil igre Osasuni, Atletiko nema sreće s rasporedom

Španija       La liga, 30. kolo

Nedelja

14.00 Viljareal – Osasuna

Neverovatni Viljareal sada je ostvario tri vezane pobede posle serije negativnih rezultata. Nikako da malo miksuju, ali dobro, sada im vetar duva u leđa i to bi trebalo da iskoriste. Osasuna taktizira. Kada oseti da joj bod godi, onda uradi sve kako bi ga osvojila ne razmišljajući o golu protivnika. Sada će morati da se nadigrava jer Viljareal diktira takav stil igre. Ne vredi joj da se samo brani. Predlog: D2+ (1.87), X-1&2-5 (7.25).

16.15 Valensija – Real Sosijedad

Igrači Valensije izazvali su paniku u Kadizu zbog već famoznog rasizma i verovatno ih je to poremetilo pa su izgubili. Već je postalo tužno da se svaki čas neko žali na isti fazon i FIFA mora da reaguje. Ako sudija čuje, sledi sankcija, ako ne – sve je rekla-kazala. Osvojenim kupom (za prošlu sezonu) i u strašnom ritmu utakmica sreda-nedelja, stiže Sosijedad čiji su igrači sigurno iscrpljeni, ali i kvalitetni. Predlog:  GG&3+ (2.20), I1-2&3+ (2.80)

18.30 Valjadolid – Granada

Kakva tragedija za Valjadolid u Barseloni. Ostali su sa igračem manje i u nadoknadi doživeli poraz od Barselone, a bod bi im toliko značio. Umeju da odigraju nerešeno, ali teško pobeđuju i svaki meč im je bukvalno kvalifikacioni. Iako je zaostala u trci za Evropom, Granada uvek predstavlja potencijalnu minu. Samo čeka da Valjadolid krene u napad pa da opasno kontrira. Sigurno će biti napeto na Zorilji. Predlog: I2+vII2+ (1.67), II2+ (2.35)

21.00 Betis – Atletiko M.

Atletiko nema sreće s rasporedom. U Andaluziji je izgubio od Sevilje i ponovo mora na jug Španije kod takođe kvalitetnog Betisa. Bodovi su potrebni i domaćinu, tako da Simeone definitivno mora da se otvori. Njegova igra na bod ili „samo da ne izgubim” istopila je osetnu prednost i „jorgandžije” više nisu tako blizu tituli kako je izgledalo pre manje od dva meseca. Više nemaju pravo na grešku. Predlog: I2v2 (1.83), 2&G2-3 (3.40)

(Piše: Miloš Topalović; Foto: Beta/AP/Angel Fernandez)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Nedelja
08:00
Kawasaki
Sapporo
Nedelja
08:05
Melbourne City
Wellington Ph.
Nedelja
12:30
Fiorentina
Napoli
Nedelja
13:00
Akhmat
Spartak M.
Nedelja
15:05
Tottenham
Wolverhampton