Predlozi: Bilbao se leči protiv Alavesa. Sve spremno za vatromet od 21 čas

Španija       La liga, 30. kolo

Subota

14.00 Hetafe – Kadiz

Sa tri uzastopna remija, Hetafe se nije proslavio, samim tim ni pobegao od opasne zone. Kadiz je u burnom meču, sa dosta prekida, savladao Valensiju i nalazi se u boljem, ali još uvek ne i spasonosnom položaju. Biće sigurno velika borba na sredini terena i čekaće se greška protivnika. Na strani Hetafea je iskustvo, a imaju bolju defanzivu od narednog protivnika i to je važan faktor. Predlog: 1X&2+ (1.85), 1&GG (5.70)

16.15 Atletik Bilbao – Alaves

Posle poraza u prvom finalu Kupa kralja, od dva koje igraju ove godine, momci iz Bilbaa najzad mogu malo da odahnu posle utakmica protiv komšija iz San Sebastijana koji su im stali na žulj. Alaves je, čini se, u bezizlaznom položaju. Ne zbog broja bodova, već atmosfere u klubu i ekipi. Trebalo bi da se dogodi čudo da se prenu i krenu da pobeđuju. Prostora za manevrisanje nemaju, a ruku na srce, ni kvalitet. Predlog: I1+&3+ (2.55), D2+ (2.05)

18.30 Eibar – Levante

Eibar je i prethodnih sezona umeo da se nađe u škripcu, ali da se i na vreme izvuče i pronađe spas. Ove sezone svi su očekivali taj važan iskorak, u određenom momentu, ali on nikako da se dogodi. Jedino što je dobro je položaj Levantea koji je prošle nedelje izgubio od Ueske kod kuće i napravio još veći problem Eibaru koji po svaku cenu mora da osvoji tri boda. Predlog: Ki1 (2.25), GG&II1+ (1.97)

21.00 Real – Barselona

Real definitivno mora da trijumfuje, isto važi i za Barselonu, dok Atletiko ima svoju računicu, a to je remi u El Klasiku. Definitivno ekipe nisu u formi, ali su nekako osvajale bodove pa čekale i dočekale kikseve (2-2-1) „jorgandžija” kojima je psihološki pritisak vezao noge, što je Realu i Barsi dalo realnu šansu da se dokopaju trona. Nekada su se takmičili Ronaldo i Mesi, a sada je u prvom planu Benzema koji treba da parira Argentincu. Predlog: 4+ (2.40), I1-3&II1-3 (1.95)

(Piše: Miloš Topalović; Foto: Beta/AP)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Nedelja
08:00
Kawasaki
Sapporo
Nedelja
08:05
Melbourne City
Wellington Ph.
Nedelja
12:30
Fiorentina
Napoli
Nedelja
13:00
Akhmat
Spartak M.
Nedelja
15:05
Tottenham
Wolverhampton