Predlozi: Da li je ovaj Atletiko sazidan od šampionskog DNK. Saznaćemo u 21

Španija       La liga 29. kolo

Nedelja

14.00         Alaves – Selta

Svašta je radio Alaves da preživi, ali je i dalje na aparatima. Klinička slika nije najbolja i jedino ga teši što ni timovi koji ih okružuju nemaju seriju pozitivnih rezultata. Raduje ih položaj Selte, koja ne može posebno da napreduje, ali to ne znači da neće maksimalno ozbiljno pristupiti utakmici. U tom slučaju je u prednosti jer ima bolji tim i manji pritisak. Alaves mora da kida od prvog minuta. Predlog: 1X&2+ (2.20), GG (1.90)

16.15         Elče – Betis

Elče je među timovima sa najmanje pobeda i zbog toga je tu gde jeste. A položaj je baš opasan i nema nagoveštaja pomaka. Eibar i Alaves ga vide kao plen, ali i sami mogu da budu lovina. Naredni protivnik je u odličnoj formi i jedini poraz doživeo je u gradskom derbiju od Sevilje. Minimum što želi je da zadrži šesto, a maksimum mu je peto mesto, koje vodi u grupe Lige Evrope. Predlog: GG (1.85), I1-3&II1-3 (2.15)

18.30         Kadiz – Valensija

Valensija se muči da umakne sa dna, ali pošto ima skor 3-0-2, napravila je nekoliko važnih koraka. Malo joj treba do bezbednog tla, dok je Kadiz na ivici živog blata. U poslednje vreme slavio je samo protiv Eibara, tako da bi mu tri boda bila kao kuća. Nema postavu na osnovu koje bi mogao da preti „slepim miševima”, a nije baš ni u situaciji da mirno posmatra šta se događa. Nema mu druge nego da krene u atak. Predlog: I1+&2+ (1.75), II2+ (2.45)

21.00         Sevilja – Atletiko

Sevilja je mirna na četvrtom mestu (Liga šampiona), treće joj ništa ne znači, ali ova utakmica veoma je važna za Atletiko, Barsleonu, pa i Real. Velikani se potajno nadaju kiksu „jorgandžija” kojima je ovo jedno od najtežih gostovanja, a prepreka do osvajanja titule je sve  manje. Zaliha od četiri boda ne dozvoljava posebne kikseve kao što bi bio poraz u Sevilji, bez obzira na kvalitet domaćeg tima. Predlog: X2&2-5 (2.25), 2&GG (9.75)

(Piše: Miloš Topalović; Foto: Beta/AP)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Nedelja
08:00
Kawasaki
Sapporo
Nedelja
08:05
Melbourne City
Wellington Ph.
Nedelja
12:30
Fiorentina
Napoli
Nedelja
13:00
Akhmat
Spartak M.
Nedelja
15:05
Tottenham
Wolverhampton