Kakva izjava iz Peruđe: Baš smo srećni što je Rajković odbio da potpiše za nas (VIDEO)

Serse Kosmi je temperamentan stručnjak. Preuzeo je nedavno Peruđu, a već na prvom koraku suočio se sa situacijom da je Slobodan Rajković došao da potpiše ugovor, a zatim posle medicinskih pregleda napustio člana Serije B. Klub je promenio finansijske uslove, tako tipično Italijanima, a Srbin to nije želeo da prihvati.

Da li je grožđe kiselo ili Kosmi zaista misli tako, ne znamo, mada sledeće reči su veoma oštre.

- Baš smo imali sreće što Rajković nije došao. Nije bio zadovoljan ponudom i samo bi napravio štetu. Ovo nije turistička agencija Peruđa, ovo je fudbalski klub. Svako ko želi da nosi dres Peruđe mora da shvati da je to velika čast. Ovaj klub treba da predstavlja priliku za igrače, a ne da bude obrnuto. Neki igrčai nemaju mentalitet i karakter da se bore za plasman u Seriju A. Mislim da bi to bio slučaj i s Rajkovićem da je došao. On jednostavno nije bio ubeđen u ovu priču od početka i mi smo srećni što se ovako završilo - veoma ljuto je kazao Kosmi.

Rajković smatra da vredi po sezoni 500.000 evra, a za sada je Partizan nudio 300.000. Videćemo da li će se naći, mada i u crno-belom taboru su se posle poslednjih dešavanja okrenuli drugim rešenjima. Nije još kasno, ali Rajković bi morao da donese odluku u narednih dva dana.(Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Petak
23:40
Gimnasia LP
Velez
Subota
01:45
Rosario Central
Huracan
Subota
02:05
Once Caldas
Ind. Santa Fe
Subota
04:00
Puebla
Queretaro
Subota
04:10
Tijuana
America