Predlozi: Iksčina u Udinama. Salernitana ne gubi

Italija Serija A, 37. kolo

Subota

15.00 Empoli - Salernitana        

Salernitanu su svi pre samo mesec dana videli kao prvog kandidata za ispadanje, a sada se na njih gleda kao na ekipu koja u svojim rukama drži sudbinu opstanka. U obzir treba uzeti činjenicu da izabranici Davide Nikole imaju mnogo lakši raspored od konkurencije. Sadašnjem rivalu bodovi nisu potrebni, kao ni Udinezeu kog dočekuju u poslednjem kolu. Riberi i Bohinen su im suspendovani, Kulibali i Ranijeri povređeni. Predlog: X2&2-5 (1.90), Ki2 (2.10)

18.00 Verona - Torino     

Ovaj duel nema rezultatski značaj i zato ostaje u senci mnogo bitnijih. Verona će pokušati da se iskupi za poraz od Milana i da se pobedom oprosti od domaćih navijača. U poslednjem kolu gostuju Laciju. Torino se probudio u drugom delu, ali ostaju zaglavljeni u sredini zbog loših partija u prvom delu sezone. Domaćinu će faliti kažnjeni Faraoni. Gosti će biti jači za Lukića koji je odradio suspenziju, ali su bez kažnjenog Singa. Predlog: D2-3 (2.37), 3-6 (1.85)

18.00 Udineze - Specija  

Specija nije obezbedila opstanak, ali bi to mogli učiniti u Udinama. Matematički gledano, njima i bod sa Dačija arena završava veliki posao i zato smo u iskušenju da se upravo na taj ishod odlučimo. Zbog suspenzije, nećemo videti Bastonija, dok Leo Sena ostaje na oporavku. Domaćin je bez kažnenog Rodriga Bekaoa. Njihovi prethodni dueli sugerišu da mnogo bolje prolazi ekipa koja u datom momentu gostuje. Predlog: X2&GG (3.05), KiX (3.85)

15.00 Roma - Venecija   

Roma je nanizala slabe rezultate (0-2-2) i tako je ugroženo mesto koje vodi u LE. Jedan od razloga je dodatna potrošnja koju su imali u okviru LK, gde su zakazali finale sa Fejenordom. Venecija teroretski može da ostane u ligi, ali sa šansama koje su minimalne. Morali bi da pobede u Rimu, pa onda kod kuće Kaljari. Tako bi odradili pola posla, a drugi deo je da timovi koji se nalaze iznad njih izgube svoje duele. Predlog: 1&4+ (2.40), 4-6 (2.28)

Sve kvote za ovu, ali i ostale utakmice u bogatoj ponudi pogledajte na sledećem linku: https://soccerbet.rs/#kladjenje

(Piše: Nikola Gospić; Foto: Beta/AP)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Subota
21:36
Liverpool
Real Madrid
Subota
23:30
Cobresal
Uni. de Chile
Nedelja
00:00
Sao Paulo
Ceara
Nedelja
00:00
Los Angeles FC
San Jose E.
Nedelja
01:00
Nacional de F.
Cerrito