Predlozi: Sari pred brodolomom, a šta tek reći za Alegrija?

Italija    Serija A, 16. kolo

Nedelja

12.30     Bolonja - Fiorentina      

Vlahović je srušio rekord star 61 godinu i sada je igrač sa najviše postignutih golova za Fiorentinu u toku jedne kalendarske godine. Da bude zanimljivije, on će taj rekord moći da popravi i pitanje je da li će neko ikada uspeti da ga obori? Mihajlović zna da mu od zemljaka preti najveća opasnost. Mislimo da neće zaustaviti Vlahovića i da u Toskanu ide bar bod, a možda i tri. Predlog: X2&2+, GI1-2

15.00    Specija - Sasuolo

Sasuolo je u stanju da pobedi Milan na San Siru, a da izgubi od Empolija kod kuće. Ta nepredvidivost je veoma nezahvalna za klađenje. Od Specije su kvalitetniji, a Berardi je igrač na kojeg domaćin mora obratiti posebnu pažnju. Domaćin se muči u donjem delu tabele i svesni su da neće opstati ukoliko budu gubili kod kuće. Predlog: X2&2-5 (1.82), GG&3+ (2.10)

15.00    Venecija - Verona          

Gosti moraju imati u vidu da Venecija trenutno nije ekipa koju je lako pobediti. Uspeo je novajlija na nekim utakmicama da pokaže zube, a utisak je da ih je najviše pogodio onaj poraz od Salernitane ovde, te da su iz te utakmice izvukli mnogo pouka. Venecija nijednom nije postigla I2+, ali je i samo jednom za prvih 45 minuta dvaput vadila loptu iz mreže. Predlog: KiX (3.60), I=II (3.65)

18.00    Sampdorija - Lacio         

Sari je doživeo brodolom u Napulju i to od taktike koju je tamo lično uspostavio sa omalenim Mertensom kao centarforom. Navijači su sve glasniji u namari da se trener smeni, uprava razmišlja, ali ako se situacija ubrzo ne popravi neće biti dileme. D'Avesina priča kao da polako dopire do igrača Sampdorije i utisak je da izgledaju bolje nego ranije, ali ne verujemo da sada mogu pobediti. Predlog: Ki2 (2.10), G2-3 (2.25)

20.45    Juventus - Đenova         

Juventus je u ozbiljnim problemima. Istražitelji gledaju knjige poslovanja iz prethodne tri godine, poraz od Atalante je treći kod kuće u ovoj sezoni. Da stvari budu gore, Kjezina povreda je teža i on će odsustvovati najmanje mesec dana. Već sada je jasno da im Liga šampiona izmiče, a to je ozbiljan udarac na finansije. Ševčenko će teško iskoristiti sve muke Juvea. Predlog: HP1 (1.80), 1-1&2-4 (2.90)

(Piše: Nikola Gospić; Foto: Beta/AP/Gregorio Borgia)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Subota
15:30
Hoffenheim
Dortmund
Subota
16:00
Man. Utd.
West Ham
Subota
16:00
Brackley Town
Chorley
Subota
18:00
Inter M.
Venezia
Subota
18:30
Sevilla
Celta