Predlozi: Milan vraća sigurnost, Inter bliži pobedi u derbiju, biće vatre u Napulju

Italija    Serija A, 16. kolo

Subota

15.00     Milan - Salernitana       

Milan u poslednje vreme ne deluje sigurno. Kao da na naplatu dolaze izostanci sa kojima se Pioli uspešno dugo vremena nosio. Kako vreme bude odmicalo biće sve teže, ali mislimo da na utakmici sa Salernitanom favorit neće imati problema. Novajlija se muči, teško osvaja bodove i bilo bi pravo čudo da iznenade na San Siru. Jedinu pobedu koju su ostvarili na strani bila je u Veneciji. Predlog: 1&3-6 (1.7), I1+&II2+ (2.25)

18.00     Roma - Inter

Verujemo da igrači Intera lakše podnose gust raspored od igrača Rome. Murinjo ima sužen igrački kadar i svi nosioci moraju da igraju 90 minuta, a Portugalac se nada da će Zaniolo konačno početi da pogađa. Inazagi ima prostor da rotira, a da se to u igri ne oseti toliko. To bi moglo da donese prednost gostu, koji od ovog rivala nema poraz od 2017. godine. Predlog: X2&GG (2.10), G2-3 (2.25)

20.45    Napoli - Atalanta

Biće vatre u okršaju ovih timova. Atalanta je kvalitetna i ako imaju svoje veče, teško ih je pobediti. Međutim, Gasperini je svestan druge strane, koja ume potpuno neočekivano da izbije u prvi plan. Osnovna, reklo bi se i najvažnija odlika Spaletijeve ekipe je da prima malo golova. Kako će on sada postaviti odbranu protiv ofanzivne Atalante ostaje nam da vidimo. Predlog: Ki1 (2.10), IIGG (2.70)

(Piše: Nikola Gospić; Foto: Beta/AP/Alessandro Garofalo)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Subota
15:30
Hoffenheim
Dortmund
Subota
16:00
Man. Utd.
West Ham
Subota
16:00
Brackley Town
Chorley
Subota
18:00
Inter M.
Venezia
Subota
18:30
Sevilla
Celta