Predlozi: Inter se približava tituli, Roma ne sme da pogreši

Italija          Serija A, 30. kolo

Nedelja

12.30    Inter - Kaljari

Inter ne bi smeo da ima problem protiv Kaljarija. Razlika u kvalitetu je ogromna, a ciljevi dijametralno suprotni. Kaže se često da je opstanak na prvom mestu, ali to može da važi u  poslednja dva kola. Sada i u ovoj situaciji, kada je na Meaci sve podređeno osvajanju titule, Sardi ne mogu dobiti milostinju. Konteu se vraćaju Bastoni i Brozović, Perišić je povređen. Kapiteli, Rog, Sotil i Tripaldeli su igrači na koje Semplići  neće moći da računa. Predlog: 1&2-3 (2.90), SP1 (2.05) 

15.00    Verona - Lacio

Potpuno je jasno da Rimljanima neće biti lako u Veroni kao što je bilo na prethodne tri utakmice (Specija, Udineze, Krotone). Verona je na Sardiniji prekinula seriju poraza iako se možda očekivalo da neće biti dovoljno motivisani. Davidovič se vraća iz suspenzije, Kalinić i Vijera su povređeni. Inzagi, izuzev Felipea, može da računa na sve bitne igrače. Verona je slavila jesenas u Rimu (2:1), ali se nadamo da će Lacio uspeti da se osveti. Zbog tiketa. Računamo da su gostu bodovi potrebniji i da će naći način da do njih dođe. Predlog: Ki2 (2.15), G2-3 (2.45)

15.00    Juventus - Đenova

Sada je svima jasno da Serija A dobija novog prvaka. Navijači Juventusa su se pomirili sa tom činjenicom i prevashodni cilj je da se obezbedi plasman u LŠ. Neverovatno, ali su pod Pirlom čak i to doveli u pitanje. Mnogo je problema koji su se nagomilali, a uprava ne pominje smenu trenera. Smatramo da se tako čuva mir u kući, a da će ekipu Juventusa sledeće sezone sigurno voditi neko drugi. Đenova je mirna u sredini tabele i njeni igrači  spokojno putuju na ovo gostovanje. Predlog: 1&GG (2.95), I1+&II2+ (2.25)

15.00    Sampdorija - Napoli

Napolitancima je pobeda potrebnija, ali je slično bilo sa Milanom, pa Ranijeri uze bod. Ne može se duel olako shvatiti, posebno protiv ekipa koje, poput Samdorije, imaju solidan igrački kadar. Zato će gosti morati dobro da se potrude, a da li će do pete uzastopne pobede doći, zavisi od njih samih. Gatuzo će morati da povede računa o igri u odbrani, s obzirom da je od Krotonea primio tri gola. Međutim, to je bila utakmica iz nekog drugog domena, da ne kažemo prijateljska. Sliku treba sagledati šire, a to je da Napoliju gol nisu postigli dosta kvalitetniji protivnici. Predlog: D0 (2.80), Ki2 (1.80)

18.00    Roma - Bolonja

Roma posustaje (0-1-2). Ako ne pobede Bolonju, izlazak u Evropu će biti teška misija, a to bi ovu sezonu okarakterisalo kao izuzetno neuspešnu. Fonseka bi otišao na biro za zapošljavanje, a rastanak sa nekim igračima bi bio neminovan. Da bi se sve to izbeglo, moraće svi dobro da zasuku rukave, a ne da kukaju kako su se svi, pa i sudbina, udružili protiv njih. Bolonja je izgubila od Intera, ali su pre tog poraza imali pobede nad Krotoneom i Sampdorijom. Zato u dobrom raspoloženju stižu na Olimpikom. Predlog: 1&GG (3.00), II2+ (1.68)

20.45    Fiorentina - Atalanta

Fiorentina još nije bezbedna. Kako su sa ovako dobrim kadrom uspeli da dođu u ovu situaciju, nije lako objasniti, ali će to neko morati kada se sve završi. Gasperini želi u LŠ i tuđi problemi ga apsolutno ne zanimaju. Jakini ne računa na Riberija, Igora i Kokorina, gosti na raspolaganju imaju najjaču postavu. To znači da ćemo videti ofanzivnu Atalantu i Fiorentinu koja šanse vreba iz kontranapada i zato će učinak Viole u napadu mnogo zavisiti od našeg Vlahovića. Predlog: X2&3+ (2.10), GG&I1+II1+ (2.25)

(Piše: Nikola Gospić; Foto: Beta/Fabio Ferrari/LaPresse via AP)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Nedelja
08:00
Kawasaki
Sapporo
Nedelja
08:05
Melbourne City
Wellington Ph.
Nedelja
12:30
Fiorentina
Napoli
Nedelja
13:00
Akhmat
Spartak M.
Nedelja
15:05
Tottenham
Wolverhampton