Predlozi: Bezbrižna Verona kod Mihe, Torinu neće biti lako protiv Specije

Serija A, 18. kolo

Subota

15.00          Bolonja – Verona

Koliko god Siniša Mihajlović bio omiljena ličnost u univerzitetskom gradu, razmišlja se o tome da li je trenutno pravi čovek za klupu Bolonje. Zašto? Nema pobedu u poslednjih osam utakmica i zona ispadanja nije više toliko daleko. Verona igra svoju igru, uzima bodove svuda gde se to očekuje i to je drži u gornjoj polovini Serije A. Za sigurnost u eliti nema briga, evropske aspiracije teško da postoje, tako da su ove utakmice skoro idealne za golove. Predlog: II2+ (2.05), IGGvIIGG (2.10)

18.00          Torino – Specija

Torino u ovaj duel ulazi posle dva vezana gostovanja Milanu na San Siru pa bi ovaj duel trebalo da im bude mnogo lakši. Međutim, Specija je pokazala da ima kvalitet pobedom nad Sampdorijom kada joj mnogi nisu davali previše šansi (2:1). Možda taj trijumf nije toliko iznenađujuć, koliko podatak da je tim trenera Vinćenca Italijana dominirao u posedu i broju stvorenih prilika pred golom rivala. Predlog: GG (1.73), 1&2+ (2.55)

20.45          Sampdorija – Udineze

Sampdorija možda jeste razočarala protiv Specije, ali njen status u ligi je bezbrižan u sredini tabele i fokus će uglavnom ostati da se dobijaju utakmice u Kolumbovom gradu. To će protiv Udinezea biti teško, ali ne i neizvodljivo. „Zebre” igraju promenljivo. Taman kada su ušli u dobar ritam i krenuli da se penju na tabeli, usledio je novi pad i traje serija od čak šest vezanih utakmica bez pobede, sa samo tri osvojena boda od mogućih 18. Predlog: 1X&2+ (2.00), 3-5 (2.25)

(Piše: Stefan Kijanović; Foto: Beta/AP)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Nedelja
12:30
Sampdoria
Atalanta
Nedelja
13:00
Leicester
Arsenal
Nedelja
13:00
Monaco
Brest
Nedelja
13:30
Standard
Anderlecht
Nedelja
14:30
PSV
Ajax