Predlozi: Atalanta mora da se iskupi, Lacio nepobediv na Olimpiku

Italija    Serija A, 5. kolo

Subota

15.00    Atalanta - Sampdorija 

Gasperinijev tim treba da se iskupi za poraz u Napulju, ali nismo baš sigurni da će ovo biti laka utakmica za Atalantu. Dva su razloga. Domaćin je igrao utakmicu LŠ sa Mitjilandom u gostima. Utakmica fizički zahtevna, a put dug. Onda na red dolazi dobra forma Sampdorije, koja je zahvaljujući sjajnom Kavaljareli savladala Fiorentinu i Lacio. Atalanta bi mogla zaigrati bez Malinovskog, Kaldare i Golinija. Ranijeriju će skoro sigurno nedostajati Manolo Gabijadini. Predlog: 1X&3+ (1.52), I1+&II2+ (1.85)

18.00    Đenova - Inter 

Taktički dobro odigrana utakamica Đenove u Veroni (0:0). Uspeo je Maran, uz malo sreće, delimično da zaustavi prodore Lazovića i Faraonija po boku, te da natera Jurićev tim da igra kroz sredinu. Verovartno će i sada tražiti slično iako domaći znaju da je sada sa druge strane teži protivnik, bar što se tiče ofanzivnog potencijala. Virus je jako pogodio Đenovljane i praktično ih desetkovao. U Interu je po tom pitanju situacija bolja. Predlog: 2&2+ (1.60), GI1+&II1+ (2.05)

20.45    Lacio - Bolonja      

Obrukao se Lacio protiv Sampdorije (0:3) i moraju pokušati da se poprave protiv Bolonje. Imobile se vraća u postavu, ali teško da će povređeni Lazari, Felipe, Radu, Proto i Kisinga zaigrati. Igrali su Rimljani utakmicu sa Dortmundom u LŠ i slavili su rezultatom 3:1, pa se nadamo da im ta doza samopouzdanja neće izvetriti do ove utakmice. Bolonja je poražena od Sasuoala i pored činjenice da su postigli tri gola. Od 2012. godine, gosti nemaju pobedu nad ovim protivnikom (0-7-7). Predlog: 1&3+ (2.30), D3+ (2.75)

(Foto: Nikola Gospić; Foto: Beta/AP/Gregorio Borgia)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Četvrtak
17:30
AC Oulu
KuPS
Četvrtak
18:00
Bodo/Glymt
Molde
Četvrtak
18:00
Kristiansund BK
Mjondalen
Četvrtak
20:00
Stabaek
Valerenga
Četvrtak
20:45
Nacional de F.
Montevideo W.