Predlozi: Bezobrazno na Čelsi i Liverpul. Pobede i 2-3

Engleska    Premijer liga, 31. kolo

Subota

13.30    Mančester siti - Lids

Od dobre odbrane sve kreće. Kada su Gvardiolini igrači taj aksiom počeli primenjivati na terenu, sve je krenulo u pravom smeru. Pobeda nad Lesterom im je 23. u sezoni, a treća u nizu, pa možemo očekivati nastavak. Bjelsin tim je u naletu (2-1-0). Dobre partije protiv Fulama i Šefilda sada su dovoljne za spokoj u sredini tabele. Što bi se reklo, gosti na Etihadu mogu da odigraju bez pritiska, za svoju dušu, a to je razlog što verujemo da mogu do pogotka. Predlog: 1&GG (2.65), GG&I1+&II1+ (2.20)

16.00    Liverpul - Aston Vila   

Videli smo dobar Liverpul protiv Arsenala (3:0), što bi trebalo da bude reper u kom smeru igra Klopove ekipe bi trebalo da se kreće. Pre te utakmice su ostvarili trijumf nad Vulverhemptonom i zato se stvorio utisak da branilac titule dolazi do daha. Podigli su kvalitet igre u poslednjoj liniji, a razigrao se Žota. Vila se mučila protiv Fulama, pa im je upornost donela preokret. Ovde ne smeju dozvoliti sebi luksuz da jure zaostatak. Predlog: 1&2-3 (2.50), G0 (2.35)

18.30    Kristal Palas - Čelsi    

Kristal Palas je zaslužio bod na Gudison parku (1:1). Bilo je onih problema koje su u ovoj sezoni svojstvene Hodžonovom timu, ali kada je teško, na scenu stupa Zaha. Lider u pravom smislu reči iako je izjednačenje doneo zapostavljeni Batšuaji. Mislimo da se struka domaćina ogrešila o Belgijanca, dajući mu malo protora da pokaže šta zna. Tuhel u komšiluk dolazi da spere bruku koju je doživeo od VBA i moraće dobro da motiviše igrače ako želi pobedu. Predlog: Ki2 (1.57), G2-3 (2.15) 

(Piše: Nikola Gospić; Foto: Beta/AP)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Nedelja
08:00
Kawasaki
Sapporo
Nedelja
08:05
Melbourne City
Wellington Ph.
Nedelja
12:30
Fiorentina
Napoli
Nedelja
13:00
Akhmat
Spartak M.
Nedelja
15:05
Tottenham
Wolverhampton