Predlozi: Šetnja kroz Englesku, malo Čempionšip, a malo više Mančester junajted - Liverpul

SOCCER koktel

Nedelja

13.30         Preston - Reding

Domaćin mnogo nade polaže u nekadašnjeg omladinca Aston Vile Danijela Džonsona. Ipak, on sa 28 godina i laganom građom ne uspeva da na svojim plećima nosi sve. Potrebno mu je hitno da još neko preuzme odgovornost. Veljko Paunović ima zdravu sredinu za rad, ali ne sme da se opusti. Poraz od Lutona u kupu nikako nije prijao ekipi za samopouzdanje, posebno jer im psiha nije najjača. Predlog: I2+ (3.25), X2-X2 (1.72)

16.00         Midlzbro - Blekburn

Stadion Midlzbroa je bio zamrznut nekoliko dana i to je uslovilo da ekipa protiv Birmingema izgleda onako loše. Doduše, Airton Karanka ih zna u dušu pa je i to prevagnulo na stranu gostiju. Nil Vornok protiv Blekburna nema izbora, već ako želi da se priključi „gornjem domu”, mora da krene na pobedu. Mami nas dobra kvota na domaćina i mislimo da imaju sve što je potrebno za trijumf. Predlog: Ki1 (2.55), 1X&2+ (2.05)

18.00         Mančester junajted - Liverpul

Toliko su nas razočarali u Premijer ligi prošle nedelje da zaista nismo hteli da trošimo slova na veliki tekst. Ovde bi mogli da odigraju sasvim suprotan meč jer ćemo verovatno gledati igrače sa manjom minutažom. Red bi bio da se donekle oduže za ono linčovanje lopte od pre sedam dana. Junajted ima nešto iskusnije igrače po broju utakmica među rezervistima pa blaga prednost na tu stranu. Predlog: Ki1 (2.65), 12&I2+ (3.35)

(Piše: Vladimir Šoškić; Foto: Beta/AP)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Nedelja
12:30
Sampdoria
Atalanta
Nedelja
13:00
Leicester
Arsenal
Nedelja
13:00
Monaco
Brest
Nedelja
13:30
Standard
Anderlecht
Nedelja
14:30
PSV
Ajax