Poznato je kada će Piksi objaviti spisak za Mundijal

Dragan Stojković Piksi će saopštiti spisak putinka za Katar u naredni ponedaljak, a prema rečima Dike Stojanovića nema razloga za brigu.

Sportski direktor srpske fudbalske reprezentacije ističe da neće biti prevelikih iznenađenja i da će proverene snage predvoditi “orlove” na Svetskom prvenstvu.

– Piksi već sada ima 26 igrača u glavi, ali bilo bi neozbiljno da pričam o tome detaljno… Što se tiče povreda Mitrovića, Vlahovića, malog Ilića, Lazovića, Mašovića, svi oni nisu igrali u protekle dve nedelje. Ali nije ništa strašno, tu se radi o fudbalskim povredama koje nisu zabrinjavajuće. Verujem da će do početka Svetskog prvenstva sve sanirati – rekao Stevan Stojanović za Kurir.

Piksijeva desna ruka je napomenula da padobranaca neće biti.

– Na spisku selektora su fudbaleri koji su igrali za Srbiju u ovih godinu i po dana. Iskreno da vam kažem, bilo bi nekorektno prema momcima koji su izneli teret kvalifikacija izostaviti bilo koga od njih i voditi nekog drugog. Nismo želeli ’padobrance’ kao što je ranije bio slučaj. Ljudi smo! Zar je normalno da nekog ko je igrao odstranimo tek tako, zarad nekog koga bi trebalo prodati. Nema šanse.

(Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Petak
19:00
Lok. Leipzig
Viktoria Berlin
Petak
20:45
Salzburg
Sturm Graz
Petak
21:00
Chelsea
Fulham
Subota
13:00
Braunschweig
Heidenheim
Subota
13:00
Jahn Regensburg
Bielefeld