SOCCERBET i Partizan u humanitarnoj akciji: Popović namenio 50.000 dinara za lečenje fizioterapeuta Radničkog

Prema glasovima navijača Partizana, igrač utakmice 6. kola grupne faze UEFA Lige konferencije je Aleksandar Popović, golman crno-belih.
Vaučer kompanije SOCCERBET u iznosu od 50.000 dinara, Aleksandar je namenio fizioterapeutu prvog tima FK Radnički iz Niša, Marku Stankoviću, preko fondacije „Budi human“ (1351 na 3030).

„Drago mi je što naši navijači putem svojih mobilnih telefona i Partizanove aplikacije mogu da glasaju za najboljeg igrača kola, a ujedno se zahvaljujem i kompaniji Soker bet koja, zajedno sa nama, daje doprinos humanitarnom radu.

Iznos od 50.000 dinara sam namenio Marku Stankoviću, kolegi fizioterapeutu ekipe niškog Radničkog, kome je dijagnostifikovana Leberova bolest, koja izaziva upalu i propadanja očnog nerva, tako da on sada vidi samo 20 posto i neophodna mu je operacija.

Svi znate da je rivalstvo na terenu i borba za bodove velika, ali van terena smo svi ljudi sa manjim ili većim uspesima i problemima i stoga želim ovim gestom da pozovem i druge timove i pojedince da doniraju koliko su u mogućnosti i pomognu Marku.

Hvala navijačima Partizana što su me izabrali za igrača kola u utakmici koja je imala ogroman značaj za klub, ali i srpski fudbal. Mi ćemo se truditi da prođemo plej-of fazu i nastavimo našu misiju u Evropi! Bićemo još jači posle priprema u januaru!“

Popoviću će u sredu pre treninga predstavnici kompanije SOCCEREBET uručiti vaučer na iznos od 50.000 dinara.

(Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Petak
19:00
Lok. Leipzig
Viktoria Berlin
Petak
20:45
Salzburg
Sturm Graz
Petak
21:00
Chelsea
Fulham
Subota
13:00
Braunschweig
Heidenheim
Subota
13:00
Jahn Regensburg
Bielefeld