Milojević: To nije DNK kluba

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević obratio se medijima pred utakmicu 3. kola Lige Evrope između crveno-belih i Ferencvaroša.

- Znao da imaju kvalitet, selekciju četiri pet godina koja je jako dobra. Znam im neke igrače, uzeli su Traorea koji je brz, brzina u tom ofanzivnom redu im je ključ, imaju dva slična špica, strateški dobro odrađeno. Imaju veliki roster pa mogu da rotiraju kao i mi i očekivalo se da dobro odigraju u Evropi.

- U pripremi utakmice obraćamo pažnju da smanjimo neaktivan fudbal. To nije u DNK kluba ni u mom, mi želimo da diktiramo tempo, verujem da će to momci odraditi dobro. S druge strane, to je za veličinu kluba normalno, da ljudi traže ostavke. Ako su te ostavke realne, onda ja ne mogu na to da utičem. Mogu da utičem na rad i indikretno na rezultate. To nije moguće uraditi za pet ili deset dana. Mislim da idemo u dobrom pravcu, svaka pobeda nam to potvrđuje, a svaki poraz postavlja neki znak pitanja. Izgubi Ajaks 1:5 kod kuće, to je fudbal, zato je toliko popularan. Mi ne razmišljamo u tom pravcu, razmišljamo o pobedi i uvek idemo na nju, ali neke stvari ne možete da kontrolišete.

(Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Nedelja
00:00
Aguilas Doradas
Dep. Pasto
Nedelja
02:05
Ind. Medellin
America de Cali
Nedelja
11:00
Japan
Costa Rica
Nedelja
14:00
Belgium
Morocco
Nedelja
16:00
APOEL
Omonia