Treće pojačanje u Humskoj: Partizan doveo vezistu!

Nakon Zlatana Šehovića i Aleksandra Filipovića u defanzivnom delu tima, Partizan je doveo pojačanje u veznom redu Patrika Andradea.

Zadnji vezni, koji po potrebi može da se pomeri i napred u središnjem delu, potpisao je ugovor u prostorijama kluba u Humskoj na tri godine.

Doskorašnji fudbaler Karabaga ima 29 godina i popularan je „box to box” igrač i odmah po potpisu ugovora će krenuti put Slovenije i baze crno-belih u Ptuju.

Tamo će ga dočekati novi saigrači, ali i dugogodišnji prijatelj i saigrač iz nacionalnog tima Zelenortskih ostrva Rikardo Gomeš, o kome je napadač Partizana imao samo reči hvale.

- Da, igrali smo zajedno za nacionalni tim. Prvi put smo bili u selekciji do 18 godina, a onda smo igrali i za prvi tim, takođe. Moje mišljenje je da je on dobar igrač, kvalitetan i doneće našem timu dodatni kvalitet u sredini - rekao je Andrade.

Dosta igrača govori portugalski, odnosno: glavni trener Stolica, Ljuba Fejsa... U ekipi će biti neka vrsta male portugalske grupe.

- Da, naravno! To je dobro, takođe, i za njih da vežbaju jezik. Fejsa zna portugalski, ali ponekad se desi da dugo ne pričamo na portugalskom, pa se onda malo i zaboravi. Dobro je da imamo i takvu vrstu konverzacije.

Govorio je i o njegovim najboljim kvalitetima.

- Mislim da on ima dobar kvalitet, odličan šut levom nogom, završni pas, čuvanje lopte i mislim da je to stil koji trener želi od nas sada. Srećan sam i malo uzbuđen što će nam se on pridružiti!

Andrade će u četvrtak uveče stići u Sloveniju, a promocija u hotelu Primus zakazana je za petak od 11.00.

(Foto: partizan.rs)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Ponedeljak
18:00
Ranheim
KFUM
Ponedeljak
19:00
Kalmar FF
IFK Varnamo
Ponedeljak
19:00
Malmo FF
Helsingborgs IF
Ponedeljak
20:30
Patronato
Independiente
Ponedeljak
23:00
Sp. Ameliano
Guairena