Večiti derbi u fudbalu igra se u petak: Legende za Radovana

U petak, 10. decembra od 19.30 u hali “Pinki” u Zemunu biti odigran “večiti” fudbalski derbi između veterana Crvene zvezde i Partizana. Susret crveno i crno-belih ima za cilj da se pomogne bivšem golmanu Partizana Radovanu Radakoviću koji se bori sa opakom bolešću i trenutno je na lečenju u Turskoj.

Meč će se igrati dva puta po 20 minuta a “protokol” odnosno spisak igrača nalazi se u prilogu mail-a.

Ulaz u halu “Pinki” biće besplatan a svako od posetilaca u skladu sa svojim mogućnostima moći će novčano da pomogne lečenje bivšeg čuvara mreže Partizana.
Kutije za novčanu pomoć biće jasno istaknute u hali.

Akteri utakmice takođe žele da pošalju poruku svima da je rivalstvo dva najveća kluba prisutno samo na terenu, odnosno da van terena među njima vlada prijateljstvo i sloga.

Po završetku meča igrači oba kluba će priložiti dresove iz svoje kolekcije, u kojima su igrali i koje su sakupili tokom karijere a koji će biti predmet aukcije. Sav prihod ostvaren od prodaje biće prosleđen za lečenje Radakovića.

Utakmicu između Crvene zvezde i Partizana direktno će prenositi televizija Arena Sport na svom Arena 3 Premium kanalu. Takođe, pozivamo sve predstavnike medija da svojim prisustvom isprate ovaj humanitarni događaj.

Zvezda

Pantelić, Mladenović, Milijaš, Koroman, B. Janković, M. Marković, B. ivković, B. Mirković, Dišljenković, N. Kovčaević, S. Pavićević, Rašković, Šarac, Mirko Bunjevčević, Krivokapić.

Partizan

Kralj, Nađ, Savo Milošević, Đ. Tomić, Babović, Trobok, Čakar, Ćirković, Petrić, Saša Ilić, Drulović, Stojanoski, Lazović, B. Savić, Z. Mirković, Duljaj.

(Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Subota
15:30
Hoffenheim
Dortmund
Subota
16:00
Man. Utd.
West Ham
Subota
16:00
Brackley Town
Chorley
Subota
18:00
Inter M.
Venezia
Subota
18:30
Sevilla
Celta