Stanojević: Navijači, potrebni ste nam. Kiprani dolaze u velikom broju

U sredu je u Humskoj održana konferencija za novinare pred meč šestog kola grupne faze Lige konferencija. Partizan igra na domaćem terenu protiv ekipe Anortozisa, a očekivanja od ovog duela izneo je trener Aleksandar Stanojević.

- Svi znamo šta ova utakmica nosi, šta nam donosi, kakav je značaj. Bitna je za sve nas iz hiljadu razloga opšte poznatih. Ova utakmica je stvarno specifična jer direktno vodi u proleće u Evropi, tako da možemo da je okarakterišemo kao najvažniju - rekao je Stanojević i dodao:

- Iz tog razloga nam je potrebna pomoć naših navijača. Znate dobro kako smo ušli u Evropu, uvek kažem, najiskrenije, da su nas oni uveli u Evropu fanatičnim navijanjem i zato nam je sutra potrebna velika pomoć. Pogotovo u situaciji gde čujemo da i Kiprani dolaze u velikom broju. To je želja svih nas, potrebna nam je pozitivna energija i podrška.

Anortozis je dosta promenljivo igrao.

- U stanju su da povedu 2:0 u Talinu pa da bude 2:2, da kod kuće pobede Gent... Da pobede najbolju ekipu na Kipru, pa da izgube od najlošije. To je nepredvidiva ekipa koja u svakom trenutku može da vas iznenadi. Mi smo spremi na sve to, da li će neko od njih doći ili ne, uglavnom rotiraju dosta igrača. Ne opterećujemo se time. Oni s jedne strane igraju rasterećeno, sigurno da će rizikovati u nekom delu utakmice, da li će to biti od početka... Utakmica traje 90 minuta, možete u 90. minutu da postignete gol i odete dalje. Mi u svakom slučaju ne kalkulišemo, igramo našu prepoznatljivu igru, sa prepoznatljivim sastavom, načinom igre. Probaćemo da tako nastavimo, da ne izmišljamo mnogo, ali i naravno da imamo plan B ako moramo da jurimo rezultat - sumirao je Stanojević.

(Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Subota
15:30
Hoffenheim
Dortmund
Subota
16:00
Man. Utd.
West Ham
Subota
16:00
Brackley Town
Chorley
Subota
18:00
Inter M.
Venezia
Subota
18:30
Sevilla
Celta