Stanojević: Flori se vraća najbolji strelac u Evropi, biće nam najveća opasnost

Partizan očekuje duel protiv Flore u četvrtak. Estonci su tim koji je triput već padao protiv crno-belih, ali sada će biti jači za najboljeg strelca u Evropi Sapinena.

- Svaka pobeda u derbiju je dobra stvar za ekipu. Znači kada se vidi dobra igra, a drago mi je što su određeni igrači "rešili" ovu utakmicu, svi možemo u potpunosti biti zadovoljni.  Duža je lista malo onih na koje ne mogu da računam, a od ovih koji su tu Marković nije još potpuno spreman, rovit je, čuvamo ga koliko možemo, prošli put je trebalo da uđe, namestio se rezultat. Jović ima probleme s kolenom, to je što se tiče ovih ovde. A za ostale znate - kazao je trener Aleksandar Stanojević i dodao:

- Siguran sam da će biti ofanizvni, sad imaju Sapinena koji im se vraća, on je njihov najbolji strelac i zato će biti drugačije. Takođe, igraju kod kuće, ali videćemo u kom pravcu će utakmica ići, sigurno će biti dominantniji nego što su bili ovde u Beogradu - kazao je Stanojević, a potom je još jednom ukazao da je Flora zapravo jako iskusna ekipa i osim Sapinena.

 Najbolji strelc rivala će biti sada u timu za razliku do Beograda.

- Sapinen je njihov najbolji strelac u Evropi, a i u prvenstvu. Tako da je sigurno da će biti najveća opasnost, ali imaju dosta igrača koji su iskusni.

(Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Četvrtak
18:45
Lyon
Rangers
Četvrtak
18:45
Napoli
Leicester
Četvrtak
18:45
Real Sociedad
PSV
Četvrtak
18:45
Partizan
Anorthosis
Četvrtak
19:00
Atalanta
Villarreal