Menig: Svaka utakmica je život, ne smemo da kiksnemo

Strelac dva gola za Partizan u šesnaestini finala Kupa Srbije bio je Kvinsi Menig. Holanđann je posle utakmice podvukao značaj tih pogodaka na njegovo samopouzdanje. 

- Bio je i težak teren za igru, a i loše vreme. Protivnik nam nije dao mnogo prostora za igru. Prvih dvadesetak minuta nismo mogli da ih „probijemo“ i da nađemo slobodnog igrača. Ipak, borbenost se isplatila i asistencijama Miloša Jojića preko Lazara Markovića, kao i Danila Pantića, upisao sam dva gola koja mi mnogo znače na polju samopouzdanja - kazao je Menig za sajt crno-belih i dodao:

- Ovaj mesec je veoma težak, jer imamo mnogo značajnih utakmica i u ligi i u Evropi. U prvenstvu moramo svaku da dobijemo da bismo išli ka našem cilju, a to je da ostanemo na prvom mestu do kraja ove jesenje polusezone. Što se tiče Evrope, na korak smo do „proleća“, ali baš zato ne smemo da „kiksnemo“, a čeka nas i jak Gent. Kako god da okrenete, svaka utakmica je život. Radimo vredno, imamo kadar dobrih igrača, pa da vidimo dokle možemo - završava Menig.

(Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Sreda
21:45
San Lorenzo
Lanus
Sreda
23:30
Uni. Catolica
S. Wanderers
Četvrtak
00:00
Ceara
Palmeiras
Četvrtak
02:15
Boca Juniors
Godoy Cruz
Četvrtak
02:30
Athletico PR
Flamengo