Stanojević: Nama sve najbolje, a o srpskom fudbalu ima ko da misli

Trener Partizana Aleksandar Stanojević dao je zanimljivu izjavu pred start sezone u Ligi konferencija. Trener crno-belih je u analizi DAC-a poručio.

- Nisam toliki patriota da razmišljam o srpskom fudbalu. Gledam kako da Partizan ode dalje. Ljudi koji vode srpski fudbal bi trebalo da se bave tim stvarima. Imali smo utakmicu u subotu, naredna je sutra, zatim za tri dana... Još kad bih se bavio srpskim fudbalom.... Nama želim sve najbolje - kazao je Stanojević i dodao:

- Srećni smo i uzbuđeni što posle godinu i mesec dana igramo pred našim navijačima. Na ’Karađorđu’ je bilo emotivno, sad se isto osećamo, jedva čekamo da počne.  Slovačka je zemlja u fudbalskom usponu, iza ovog kluba stoji MOL, moćna kompanija, trener tima iz Dunajske Strede im je Mađar, ima na raspolaganju više od 20 stranaca, forsira sistem 3-5-2, podsećaju na mađarsku reprezentaciju, jasno definisanog načina igre. Ispratili smo sve utakmice iz pripremnog perioda, promene u prelaznom roku, doveli su dva nova igrača koji se uklapaju u njihov sistem. Opasni su napred, napadaju sa dosta igrača. Oprezni smo, ali verujemo u nas, u dobrom smo momentu. Ulazimo sa samopouzdanjem i verom u povoljan rezutat


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Petak
11:00
Sapporo
Gamba
Petak
18:00
Krylia Sovetov
Spartak M.
Petak
19:00
Teplice
Slavia P.
Petak
20:00
Lokomotiva Z.
Hr. Dragovoljac
Petak
20:45
Genk
Oostende