Eraković: Na Kipru smo odradili sjajan posao

Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković rekao je da je njegova ekipa odradila sjajan posao na pripremama na Kipru i dodao da se raduje predstojećim utakmicama na pripremama u Turskoj.

- Na Kipru smo odradili sjajan posao. Posebno težak je bio trening u subotu gde smo imali test izdržljivosti i zaista smo uložili mnogo napora da ga odradimo kako treba. Jednostavno mora da se nadje energije da se odradi sve ono što stručni štab zahteva. Ipak, čim znamo da je trening koji sledi sa loptom, odmah nam bude lakše - rekao je Eraković za klupski sajt.

Crveno-beli su juče završili prvi deo priprema na Kipru, a 20. januara putuju u Tursku gde će odraditi drugi deo zimskih priprema.

- Treninzi su jedno, ali utakmice su najvažnije, jer su one najbolje za uigravanje. Imaćemo nekoliko provera u Turskoj i zaista se radujem tome - rekao je Eraković.

Eraković je naveo i da smatra da je mnogo napredovao tokom jeseni.

- Značile su mi utakmice koje sam imao tokom prvog dela sezone. Mnogo sam napredovao, osećam se dosta iskusnije. Kad se setim da sam i pre tri godine bio na Kipru, zaista sam danas poprilično bolji igrač - rekao je mladi štoper.

Zvezda će sezonu nastaviti 6. februara utakmicom Linglong Superlige Srbije, dok su dueli sa Milanom u Ligi Evropa zakazani za 18. i 25. istog meseca.

(Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Nedelja
12:30
Sampdoria
Atalanta
Nedelja
13:00
Leicester
Arsenal
Nedelja
13:00
Monaco
Brest
Nedelja
13:30
Standard
Anderlecht
Nedelja
14:30
PSV
Ajax