Simić ima novi klub

Veljko Simić ima novi klub. Bivši vezista Zemuna i Crvene zvezde potpisao je ugovor sa Vojvodinom.

- Velika mi je čast što sam postao novi član Vojvodine. Uzbuđen sam zbog novog izazova u karijeri. Od danas maksimalno sam posvećen da pomognem Vojvodini u ostvarenju svih zajedničkih ciljeva. Ne mislim da je dolazak u Vojvodinu korak unazad u mojoj karijeri. Ovo je jedan od naših najvećih klubova, sa bogatom istorijom. Smatram da je ovo odlična prilika za mene, dobra odskočna daska za dalje - rekao je Simić na predstavljanju.

Kosanović je otkrio da se Simić odrekao određenih primanja, kako bi napravio iskorak u karijeri u Vojvodini.

- Veljko Simić je dobro poznat domaćoj javnosti, igrač je dokazanih kvaliteta. Trudili smo se da prvo pojačanje u ovom prelaznom roku bude baš on, da pokažemo u kom pravcu razmišlja buduća Vojvodina. Veljko se odrekao određenih primanja koja je imao u Zvezdi da bi došao u Vojvodinu, da bi kroz svoje igre napravio dobar iskorak. Samim tim je pokazao koliko ceni ovaj klub - poručio je Kosanović, koji je dodao i da je Nenad Lalatović želeo da dovede Simića.
- Veljko je igrač sjajnih motoričkih sposobnosti, izražnih kvaliteta, sigurno da će pomoći našem timu. U razgovoru sa trenerom Nenadom Lalatovićem, koji ga je želeo u svom timu, zajedno smo došli do zaključka da nam je neophodan i uradili smo sve što je do nas. Ispostavilo se da je Simić prva zvezda ovog prelaznog roka Vojvodine. Pred njime je dokazivanje, a ja mu želim da kroz igre u Vojvodini ponovo zasluži poziv reprezentacije, pošto je bio oslonac u svim mlađim kategorijama.

(Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Nedelja
12:30
Napoli
Fiorentina
Nedelja
13:00
Brest
Rennes
Nedelja
13:00
Motherwell
Rangers
Nedelja
13:30
Gent
Antwerp
Nedelja
15:00
Sheffield Utd.
Tottenham