Samo je potrebno verovati: Neverovatan vikend za igrače u SoccerBet-u!

Ljudi su se uželeli klupskog fudbala posle dvonedeljne reprezentativne pauze, a kako je vikend za nama bio veoma bogat evropskim ligama, tako smo i dobili nekoliko neverovatnih tiketa i pogodaka igrača u SoccerBet kladionicama.

Mnogi su mišljenja da se uživo mogu uzeti najlakše pare, a taj primer videli smo u subotu popodne i to na tiketu uplaćenom 10 minuta pre kraja tradicionalnih utakmica nemačke Bundeslige od 15.30h.

Bajern se mučio sa Verderom, Leverkuzen sa Arminijom, a Menhengladbah je vodio u duelu sa Augzburgom. Verovali ili ne, postoji neko ko je procenio da će na kraju Verder odoleti Bavarcima, da će Bajer pobediti u Bilefeldu, a da će Augzburg izjednačiti u 89. minutu protiv Borusije.

Što se i desilo, ali, to je bila samo polovina njegovog „lajv” tiketa. Ispogađao je i utakmice engleskih liga, sve na ogromnim kvotama, a onda začinio i „pojačao” tiket sa Francuzima, Brestom i Sent Etjenom.

Na 20 dinara dobitak je bio 107,198 dinara, a SoccerBet je dao i bonus od 10 odsto, pa je ukupno ovom majstoru isplaćeno 117,917.89 dinara!

Gotovo u svakom kolu bude nekoliko „zmija” ili „anakondi”, tiketa od kojih vam se zavrti u glavi kada vidite broj parova i pomislite: „Ma, ko će ovo sve da pogodi, pašćeš makar na jednoj utakmici”.

Nije uvek baš tako, a takođe u subotu popodne postoji neko ko je nahvatao 13 utakmica različitih liga, pre svega Nemaca, Engleza i Skandinavaca. I to sve na igru I1-3&II1-3.

Dakle, u svakom poluvremenu pao je najmanje jedan, a najviše tri gola i to mu je donelo 82,070.55 dinara na svega 30 uloženih!

Po istom principu, ali uz 15 parova na tiketu uhvaćena je još jedna „zmija” od tiketa. Radi se o sličnoj igri I1+&2+, dakle da u prvom poluvremenu padne najmanje jedan gol, a da ukupno na utakmici ih bude dva.

Mnogi igrači nisu čuli za polovinu ovih timova sa tiketa, ali ko mari? Ukupna kvota je bila čak 842.03, a sam bonus neverovatnih 37,891.14, za ukupnu svotu od 122,093.67!

I tu nije kraj „anakondama”, pošto postoji igrač u SoccerBetu koji je u subotu na 30 dinara uplatio 17 parova sa različitim igrama. Uglavnom su to bile kvote „sigurice”, ali se i rizikovalo sa prelazom na Lacio ili čistim kecom na Ipsvič protiv Šruzberija.

U svakom slučaju, uhvaćeno je svih 17 parova za ukupnu isplatu od 108,238.23. Sam bonus od SoccerBet-a je bio 40,589.34 dinara.

Najveći dobitak ovog vikenda desio se u nedelju. Zapravo, zanimljivo je da je tiket uplaćen u 07:34h ujutru. Dakle, ili je neko bio budan zbog posla, pa se relaksirao uz SoccerBet ili je ustao u nedelju ujutru, protegao se, napravio kaficu i prelistao našu ponudu.

Kada je dobro prostudirao parove, odlučio je da za 50 dinara oproba sreću sa ukupnom kvotom 2,629.38. I bum – postao je bogatiji za ukupno 144,615.71 dinara!

Ne želimo ni da se trudimo da objašnjavamo šta je sve odigrao, jer možete i sami da pogledate i uverite se u ovo majstorstvo:

Da klađenje može da bude jednostavna stvar, videli smo na primeru momka ili devojke u ponedeljak uveče. Na tom tiketu uhvaćena je kvota 214.5 na samo dve utakmice – Gaz Metan, FCSB, Heverle i Sent Trujden su svi dali po gol u svakom od poluvremena.

Jednostavno, zar ne? Uplata 500 dinara, dobitak celih 107,250! Kapa dole!

Treba li vam još dokaza da je sve moguće u SoccerBet kladionicama?

(Foto: SoccerBet)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Ponedeljak
17:00
Fenerbahce
Ankaragucu
Ponedeljak
20:30
Hamburg
Osnabruck
Ponedeljak
20:45
Cagliari
Milan
Ponedeljak
21:00
Arsenal
Newcastle
Ponedeljak
21:15
Portimonense
Belenenses