Srbija je ogroman favorit, veliki derbi igraju „trikolori” i „lale”

Kvalifikacije za EP  1. kolo

Petak

20.45    Francuska - Holandija   

Nema drastičnih promena u selekciji Francuske, tako da se može naslutiti šta od njih možemo videti na ovoj utakmici. Benzema i Loris više nisu članovi nacionalnog tima, prve pozive su dobili Samba, Fofana i Tiram. Manjan je sada prvi golman. Kuman se vratio na mesto selektora. Verbrigen, Gertruidi i Vifer su novajlije, a okosnicu čine starosedeoci Van Dajk, Depaj i Kodi Gakpo. Ulog je veliki i nema prostora za opuštanje. Predlog: D2-4 (2.02), HP1 (3.30)

20.45    Srbija - Litvanija  

Sve osim rutinske pobede Srbije bilo bi veliko iznenađenje. Stojković je obećao da se greške u defanzivi koje je reprezentacija imala na SP neće ponoviti, ali dobra igra u odbrani će nam više trebati za neke druge rivale. Sada očekujemo raspoložene Mitrovića i Vlahovića, kao i Kostića, kako bi se obezbedio ubedljiv trijumf pred gostovanje u Podgorici. Litvanija nema pobedu na prethodnih devet utakmica u svim takmičenjima. Predlog: 1-1&4+ (2.47), DI2+&II2+ (4.10)

20.45    Švedska - Belgija

Šveđani su imali nekoliko uspešnih prijateljskih odmeravanja snaga, pa se nadaju da će se pozitivni trend nastaviti i kroz kvalifikacije. Ibrahimović je dobio poziv, ali mislimo da će napad predvoditi oporavljeni Isak. Belgijanci žele da se iskupe za krah u Kataru. Ovo će biti vatreno krštenje za bivšeg trenera Lajpciga Domenika Todeska koji je imenovan za selektora. Imaće na raspolaganju Lukakua, a svi najviše očekuju od De Brujnea. Predlog: X2&GG (2.38), GI1-2 (2.20)

(Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Subota
17:00
Hafnarfjordur
Breidablik
Subota
21:00
Man. City
Inter Milan
Subota
21:00
Coritiba
Santos
Nedelja
01:00
Boca Juniors
Lanus
Nedelja
01:30
Atlanta Utd.
D.C. United