Krstajić na Crnogorce, Arnautović i drugovi favoriti protiv Azera

Kvalifikacije za EP  1. kolo

Petak

18.00    Bugarska - Crna Gora     

Jedino iznenađenje na Radulovićevom spisku je povratak Osmajića, koji je 2021. godine odstranjen zbog nediscipline. I dalje su glavne uzdanice Jovetić u napadu i Savić u odbrani, uz činjenicu da su pojedini igrači sticali iskustvo kroz kvalifikacije za SP i na utakmicama u okviru LN. Bugara odavno nema na velikoj sceni, a trenutno ih raduje forma Kirila Despodova. Na njihove prethodne tri utakmice nije bilo pobednika. Predlog: IXvX (1.65), GG&II1+ (2.30)

20.45    Austrija - Azerbejdžan  

Oporavljeni Arnautović će predvoditi napad domaćina. Alaba je pod upitnikom pošto je zbog povrede propustio derbi sa Barselonom. Ipak, to ne bi trebalo da utiče na rezultat ove utakmice.  Azerbejdžan je u istorijski dugom nizu od pet pobeda. Računamo im prijateljske duele sa S. Makedonijom i Moldavijom, kao i u LN nad Kazahstanom, Slovačkom i Belorusijom. Nefčijev napadač Mahmudov se raspucao i postigao 14 golova u prvenstvu. Predlog: 1&3-6 (2.00), D3+ (2.20)

20.45    Češka - Poljska    

Dočekali su Česi da Patrik Šik ozdravi i jasno je da će posao biti mnogo lakši sa napadačem Bajera u prvoj postavi. Odbranu predvodi Vest Hemov Vladimir Cufal. Poljake ne možemo da zamislimo bez Levandovskog, a njemu će na terenu najviše pomagati odlični Napolijev vezista Pjotr Zijelinski. Ne mogu da računaju na povređene Arkadijuša Milika i Kamila Glika. Videćemo kako će se iskusni Fernado Santoš snaći na klupi Poljske. Predlog: X2&0-3 (1.95), I

(Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Subota
21:00
Man. City
Inter Milan
Subota
21:00
Coritiba
Santos
Nedelja
01:00
Boca Juniors
Lanus
Nedelja
01:30
Atlanta Utd.
D.C. United
Nedelja
04:00
Mexico
Cameroon