Niželigaši ruše favorite u Nemačkoj, Pasoš hvata poslednji voz

SOCCER koktel

Utorak

18.00 Paderborn – Štutgart

Nemci su u kupu došli do osmine finala, a poznato je da ekipe iz nižeg ranga često iznenade favorita. Paderborn nije tako davno bio u Bundesligi, domaćin je, a zna se da „švabe” muku muče u eliti gde se bore za opstanak. Ako neko misli da im je kup poslednja rupa na svirali, grdno se vara. Toga nema u Nemačkoj. Uvek se ide na pobedu i neka kalkulisanja. Pitanje je koliko su gosti kvalitetni da matiraju ambicioznog domaćina. Predlog: I<II (2.00), G2+ (1.90)

20.00 Pasoš Fereira – Žil Visente

Posle meča sa Benfikom, Pasoš sve karte baca na meč sa Žil Visenteom. Hvata poslednji voz u borbi za opstanak i ukoliko ne osvoji tri boda, samo čudo može da ga odvede u mirnu luku. Ekipa pokazuje određene znake života na poslednjim utakmicama, a gosti nisu puno iznad crte, tako da će i oni tražiti svoju šansu da pobede i još više umaknu pratiocima. Predlog: I1-3&II1-3, 2-4

20.45 Union – Volfzburg

Sigurno će biti uzbudljiv kup susret jer Union ima kvalitet i kontinuitet, plus je domaćin. „Vukovi” su hit tim u Bundesligi i sigurno planiraju da i u kupu ostave dublji trag. Nije lako igrati na malom stadionu u Berlinu, a s druge strane su svesni forme, dok im ambicije ne manjkaju.  Union je lukavija, prepredenija postava koja čak i kod kuće igra na kontranapade. Predlog:  I1-3&II1-3 (2.07), GG&3+ (2.50)

(Foto: Beta/AP)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Nedelja
20:45
Luxembourg
Portugal
Nedelja
20:45
Malta
Italy
Nedelja
20:45
North Ireland
Finland
Nedelja
20:45
Slovakia
Bosnia and Herzegovina
Nedelja
23:00
Nacional de F.
CA River Plate