Vlahović se vraća u totalnom rasulu Juventusa – može li Roma da zaustavi Napoli?

Italija    Serija A, 20. kolo

Nedelja

12.30     Milan - Sasuolo

Malo je onih koji veruju da Milan može odbraniti titulu, a posebno posle remija sa Romom i Lećeom, te poraza od Lacija. Napoli je napravio prednost, tako da je na Pioliju da razmišlja o plasmanu u LŠ kao prioritetnom cilju. Balo, Manjan, Florenci i Ibrahimović neće igrati. Sasuolo je u krizi i ovo je sezona koju neće po dobrom pamtiti. Moraće da ulože napor da sa ovim kadrom opstanu, a onda da izvrše totalnu rekonstrukciju. Predlog: 1&2-4 (2.47), DI1+&2+ (1.77)

15.00    Juventus - Monca        

Nije lako simpatizerima Juventusa. Posle oduzimanja bodova, došli su u nezavidnu situaciju, ali sa ovim kvalitetom oni bi mogli da izbore plasman u neko evropsko takmičenje. Odrana je bila slaba na utakmicama sa Napolijem i Atalantom, ali teško da će ih i Monca u tom smislu namučiti. Kijeza i Kvardado mogu da igraju, ali Vlahović i Bonući su neizvesni. Gosti nemaju brige sa izostancima, a u dobroj su seriji (2-3-0). Predlog: 1&3-5 (2.40), 1-1 (2.40)

18.00        Lacio - Fiorentina          

Pobeda nad Milanom (4:0) uliva novu energiju igračima Lacija. Sada su među timovima koji idu u LŠ i biće na velikim iskušenjima da to mesto sačuvaju. Razlog za optimizam pred ovaj meč leži i u činjenici da su Rimljani slavili na svakom od prethodna tri međusobna duela. Pritom, Firentina je vezala dva poraza i čini se da je njhova forma opet u silaznoj putanji. Po pisanju štampe, Jović ubrzo napušta Firencu. Predlog: Ki1 (2020), G0 (2.85)

20.45    Napoli - Roma     

Napolitanci su se namučili da dođu do pobede nad Salernitanom, ali je za njih najbitnije da su upisali nova tri boda. Još od 1990. godine nisu bili bliže osvajanju titule i sigurni smo da će dati sve od sebe da do trofeja konačno dođu. Huan Žezus ostaje na lečenju, Kvaračelija je upitan. Murinjo želi da nastavi niz koji je započet pobedama nad Fiorentinom i Specijom, ali svestan je da će ovo biti teži meč i zato će igrati defanzivno. Predlog: Ki1 (1.75), 1X&0-2 (2.15)

(Foto: Beta/AP)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Nedelja
20:45
Luxembourg
Portugal
Nedelja
20:45
Malta
Italy
Nedelja
20:45
North Ireland
Finland
Nedelja
20:45
Slovakia
Bosnia and Herzegovina
Nedelja
23:00
Nacional de F.
CA River Plate