Atletiko je ranjeni lav, Andaluzija isčekuje veliki derbi

Španija       La liga, 13. kolo

Nedelja

14.00 Atletiko M. – Espanjol

Što Atletiko slabije igra, to je Simeone bliže danu kada će obnoviti ugovor. Kao da se i on i klub plaše raskida saradnje jer su se toliko saživeli da ne znaju kako bi jedan bez drugog. Poraz 2:3 u Kadizu više je nego iznenađenje. Protiv Elčea i Majorke tim Espanjola osvojio je po bod mada mu rivali nisu bili posebnog kvaliteta. Teško da će kod ranjenog lava ponoviti takav rezultat. Predlog: 1&2+ (1.95), 12&3+ (2.10)

16.15 Sosijedad – Valensija

Ponovo Sosijedad igra kod kuće i traži lek za bolan poraz od Betisa u prošlom kolu. Nadao se bar bodu, ali su gosti u finišu kaznili uspavane Baskijce koji ponovo nemaju lak zadatak. Valensija se dobro držala protiv Barse, ali je i ona na kraju doživela bolan neuspeh. Nije u stanju da preti, ali ima motiv da se borbenom igrom suprotstavi za nijansu kvalitetnijem rivalu. Predlog: X-1&2+ (7.70), GG (1.93)

18.30 Viljareal – Majorka                      

Kike Setijen, kome Barselona još nije ispatila sva dugovanja, prihvatio se posla u Viljarealu. Najpre treba da probudi usnule zvezde koje su loše odigrale i u Bilbau pa ne čudi poraz. Čak treći (uz dve pobede) u pet poslednjih kola. Majorka nije uspela da kruniše pobedu iz Valensije pa joj je Espanjol odneo bod. Isključen joj je trener Agire i sledi mu suspenzija. Predlog: PG1&2+ (1.90), 1&I<II (3.05)

21.00 Betis – Sevilja

Koliko će se samo radovati pristalice Betisa ako njihovi ljubimci pobede Sevilju. Situacija nije uobičajena pošto se tim sa „Pizhuana” nalazi na mestu koje vodi u niži rang! Sevilja posle 12 kola ima samo 10 bodova i dve pobede! Betis ima težak raspored, ali je pobedom u San Sebastijanu donekle neutralisao poraz od Atletika. I pored 13 bodova više, zeleno-beli moraju da budu oprezni jer derbi je uvek obojen neizvesnošću.  Predlog: GG (1.83), I1-3&II1-3 (2.05)

(Foto: Beta/AP)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Sreda
18:00
RB Leipzig
Hoffenheim
Sreda
18:00
Fiorentina
Torino
Sreda
19:00
Nantes
Marseille
Sreda
20:00
Maritimo
Porto
Sreda
20:45
Mainz
Bayern M.