Kvaratškelija i Sanjol muče Makedonce, Puki i ekipa čekaju Rumune

Liga nacija

Petak

20.45 BiH – Crna Gore

Bugarin Petev zadržao se na kromilu BiH i sada su „zmajevi“ prvi u grupi, još nemaju poraz, a ostvarili su po dve pobede i remija. U Crnoj Gori odigrali su 1:1. Na Bilinom polju u Zenici jurišaće svim snagama predvođeni Džekom, Pjanićem, Krunićem, Stavanovićem, Cimirotom i sve efikasnijim Prevljakom. Montenegrini su poklekli samo u Finskoj 0:3, ali su dva puta savladali Rumune i jure prvo mesto. U napadu su Jovetić, Krstović, Mugoša, Đurđević i Osmajić, na sredini Šćekić, pozadi Vujačić, Marušić i Vešović. Predlog: 1&I

20.45 Finska – Rumunija

Finci tradicionalno igraju u Helsinkiju. Posle solidnog starta usledili su u Rumuniji 0:1 i BiH 2:3 pa žele da se vrate na pobednički kolosek, a to mogu sa napadačima Pukijem i Pohjanpalom. Dočekuju selekciju koja nikako da se, bar malo, stabilizuje. Rumuni imaju tri poraza i pobedu baš nad Finskom pa je jasno da hvataju poslednji voz. Selektor Jordanseku pozvao je tri golmana debitanta! Predlog: GG (1.80), D2-3 (2.60)

20.45 Gruzija – S. Makedonija 

Francuz Vili Sanjol je selektor Gruzije i u Tbilisuju želi da pobedom zadrži prvo mesto. U lakoj grupi vezali su tri pobede (3:0 u Skoplju) pre domaćeg remija sa Bugarskom. Imaju sve više internacionalaca koje predvodi sjajni Kvaraskelija iz Napolija. Pozvan je i Azarovi iz Zvezde. Naši južni susedi ne gube nadu da bi mogli sa se probiju na prvo mesto i ovo im je presudna utakmica. Bardi-Elmas-Ademi trio je na sredini terena od koga gotovo sve zavisi. Predlog: I1+&II1+ (1.95), 1X&I1+&II1+ (2.55)

(Piše: Miloš Topalović; Foto: Beta/AP/Antonio Calanni)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Četvrtak
00:00
Defensa y Justicia
Racing Club
Četvrtak
00:00
Atletico GO
Fluminense
Četvrtak
02:30
River Plate
Estudiantes
Četvrtak
02:30
Flamengo
Internacional
Četvrtak
18:45
Crvena zvezda
Ferencvaros