Ludogorec pada na Maksimiru, gusto u Budimpešti i Ajndhovenu

Kvalifikacije za Ligu šampiona     3. kolo (revanši)

Utorak

18.00 Žalgiris (0:5) Bodo Glimt

Bodo je prodao još jednog fudbalera, nigerijskog napadača Bonifaćea (Union SŽ), ali je u prvom meču već obavio sav posao. Litvanci su eliminisali Malme, ali definitivno nisu imali snage za dva podviga. Sada žele časno da se oproste, a to podrazumeva da izbegnu još jedan poraz. Bodo paralelno hvata priključak u norveškoj ligi pa su mu misli rasute na dva koloseka. Predlog: I1+&II2+ (2.85), GG&3+ (2.30)

20.00 Dinamo Z. (2:1) Ludogorec

Sa dva brzopotezna gola, Dinamo je potpuno opio Bugare koji do kraja meča u Razgradu nisu uspeli da se oporave. Doduše, postigli su gol velike nade, ali su totalno pali u drugom poluvremenu i nisu uspeli da izjednače. Svakako ne idu u Maksimir sa belom zastavom i tek predstoji paklenih 90 minuta. Puno su uložili da bi tek tako digli ruke od Lige šampiona. Predlog: GG (1.90), 2-3 (2.03)

20.00 Ferencvaroš (1:1) Karabah

Mađarski prvak je čvrsto igrao u Bakuu, svestan da ne sme da izgubi jer bi došao u velike probleme. Rezultatom 1:1 zadovoljan može biti i Karabah i nada se da će igrati poput Slovana u prethodnoj rundi jer je uspeo da iznenadi Fradi i savlada ga u Budimpešti. Definitivno ništa nije gotovo pošto klub iz Azerbejdžana godinama igra slične utakmice koje su donele veliko iskustvo i svakako će znati kako da se postavi na obali Dunava. Predlog: D2+ (2.45), 12&GG (2.75)

20.30 PSV (1:1) Monako

Odlično je PSV igrao u Kneževini, poveo, a onda potpuno stao. Monako je to iskoristio i uspeo da izjednači pa kreću od nule. Van Nistelroj nije iskusan trener, za razliku od Klemona koji je sa različitim belgijskim klubovima igrao u grupama LŠ. Cilj mu je da tamo odvede i Monako koji ima ogroman potencijal, posebno u napadu sa Folandom, Embolom i kapitenom Ben Jederom. Predlog: I1-2&3+ (2.50), IGGvIIGG (2.00)

(Piše: Miloš Topalović; Foto: Beta/AP/Mats Torbergsen)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Četvrtak
02:30
River Plate
Estudiantes
Četvrtak
02:30
Flamengo
Internacional
Četvrtak
18:45
Crvena zvezda
Ferencvaros
Četvrtak
18:45
Monaco
Trabzon
Četvrtak
18:45
Anderlecht
West Ham