U Braunšvajgu 3+. Ignjovski i drugovi imaju veće ambicije od Kajzera

Nemačka   Cvajta, 2. kolo   

Subota

13.00 Hajdenhajm – Braunšvajg

Ajntraht iz Braunšvajga ima istoriju, ali poslednjih sezona dosta se muči, bez obzira na rang u kome igra. Loše je počeo sezonu i jedna je od misterija Cvajte, ali je bliži „donjem domu” nego sredini tabele. Hajdenhajm očekuje da potvrdi pobedu iz Roštoka, što nije nemoguće za izabranike sjajnog trenera Franka Šmita. On ne voli velike zvezde u timu, ali kada skocka ekipu, teško je protiv nje igrati. Predlog: 3+ (1.80), I1+&II2+ (2.65)

13.00 Holštajn Kil – Kajzerslautern

Holštajn je u derbiju uzeo bod Grojteru i čini se da će i ove godine biti u vrhu. Uvek mu nedostaje odlučujući korak, a to se posebno osetilo pre dve godine kada mu je za dlaku izmakla Bundesliga. Ignjovski i drugovi ponovo imaju velike ambicije. Kajzer se vratio u drugi rang, počeo je srećnom pobedom pred 40.000 fanatičnih navijača i jasno je da Dirk Šuster želi da njegova ekipa bude hit sezone. Predlog: 1X&2+ (1.65), PG1&GG (2.80)

13.30 Nirnberg – Grojter Firt

Komšijski derbi u koji domaćin ulazi ranjen posle poraza od Zankt Paulija, a Grojter Firt nije zadovoljan startnim rezultatom 2:2. Nirnberg ima iskusne igrače (Rauš, Gajs, Deli, naš Dovedan, Kepke...), ali ne i igru koja je prijemčiva oku. GF je zadržao Hrgotu, koji je veliki oslonac u napadu, ali je sigurno puno slabiji od postave koja je ispala iz Bundeslige. Predlog: GG&3+ (1.95), II2+ (1.90)

20.30 Hanover – Zankt Pauli

Jedan od derbija kola u koji domaćin ne ulazi kao favorit. Hanover godinama ne uspeva da se stabilizuje, ali će to pokušati da uradi novi trener Lajtl koji je došao iz Grojter Firta. Pošto mu uprava nije dovela posebno poznata pojačanja, pre će biti u sredini tabele nego u vrhu. Pauli je u burnoj utakmici rezultatom 3:2 (3:0) savladao Nirnberg i sigurno će ponovo igrati na pobedu. Predlog: IGGvIIGG (1.85), X2&I1+II1+ (2.50)

(Piše: Miloš Topalović; Foto: Shutterstock)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Sreda
18:00
RB Leipzig
Hoffenheim
Sreda
18:00
Fiorentina
Torino
Sreda
19:00
Nantes
Marseille
Sreda
20:00
Maritimo
Porto
Sreda
20:45
Mainz
Bayern M.