Ne preterivati sa golovima u Haifi. Mađari su jači od Slovaka. U Ljudskom vrtu bez dvojke

Liga šampiona    2. kolo kvalifikacija

Sreda

19.00 Makabi H. – Olimpijakos

Planić i drugovi su bili baš dobri prošle godine iniko im u Izraelu nije bio ravan. Međutim, namerili su se na klub koji je navikao samo na uspekhe u kvalifikacijama ishodno tome preuzeo je ulogu favorita. Ni jednima ni drugima nije milo što moraju u međusobni duel. Makabi bi da se dokaže, a Olimpijakos potvrdi svima znani kvalitet. Biće vatre. Predlog: 2-3 (1.95), IXvX (1.63)

20.00 Ferencvaroš – Slovan B.

Korak po korak Fradi napreduje i još nije dao svoj maksimum. Sa Milanovićevim Tobolom lako se razračunao, a sada će na crtu timu iz Bratislave. Slovan nema tim koji bi Mađarima ulio strah u kosti. I minimalna pobeda bila bi Fradiju garancija za prolaz, svakako će se potruditi da što više lopti završi u mreži anemičnih gostiju. Predlog: D2+(1.85), PG1&2+ (1.90)

20.45 Maribor – Šerif

Mučio se Maribor, ali je nekako stigao do duela sa uvek opasnim Šerifom. Jeste da više nema Kastanjede, Tila, Traorea...trenera Verniduba, ali tim iz Moldavije uvek pronađe neku dodatnu snagu i motiv da prijatno iznendi. Slovenački predstavnik imo je sjajna izdanja u Evropi, no poslednjih godina se dosta muči čak i na domaćem planu gde su ostali klubovi uznapredovali i ne retko uspevaju da ga iznenade. Predlog: 1X&0-3 (1.73), 2-3 (1.93)

Sve kvote za ove, ali i ostale mečeve u bogatoj ponudi pogledajte na sledećem linku: https://soccerbet.rs/#kladjenje

(Piše: Miloš Topalović; Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Sreda
18:00
RB Leipzig
Hoffenheim
Sreda
18:00
Fiorentina
Torino
Sreda
19:00
Nantes
Marseille
Sreda
20:00
Maritimo
Porto
Sreda
20:45
Mainz
Bayern M.