Hulk gazi Botafogo. Iznenađenje jurimo na Morumbiju

Brazil    Serija A, 17. kolo

Nedelja

21.00    Sao Paulo - Fluminense          

Pre utakmice sa Mineirom (0:0), Seni je dobio određeni ultimatum da bi ga poraz mogao koštati posla. Posle izvojevanog remija bez golova, koji je došao najviše zbog umora Mohamedovih igrača, najavljeno je da bi Seni mogao dobiti novi ugovor na potpis. Ne znamo šta su čelnici kluba tačno videli, pa su se odlučili na promenu odluke, ali da smo na njihovom mestu, sačekali bismo overu dok ne prođe ova utakmica. Predlog: Ki2 (3.55), X2&2-5 (2.48)

23.00    Atletiko Gojaniense - Fortaleza        

Verujemo da je remi sa Palmeirasom (0:0) najava dolaska boljih dana za Fortalezu. Imali su veliku potrošnju nastupajući u Kupu Libertadores. Za njih je to takmičenje završeno i sada mogu agilnije da se posvete utakmicama u Seriji A. Domaći su posle Sao Paola doživeli poraz i od Santosa. Mnogo konkretnije igraju na svom terenu, potpuno svesni da od toga zavisi u kom rangu će sledeće godine igrati. Predlog: X2&GG (2.70), I

23.00    Botafogo - Atletiko Mineiro  

Kastro se našao na meti ozbiljnih kritika posle poraza od Kujabe (0:2). Osvrnuo se na poteškoće i rekao da će Botafogo iz nedaća izaći jači. Kako je to Portugalac zamislio u situaciji kada ne može računati na neke bitne igrače u defanzivi, a pritom za ovaj duel nema na raspolaganju suspendovane Huga i Borgesa. Sve ovo miriše na situaciju u kojoj Mineiro upisuje novu pobedu u gostima. Predlog: Ki2 (2.00), PG2&2+ (2.18)

Ponedeljak

00.00    Amerika Mineiro - Bragantino          

Malo je falilo da Amerika izvuče bod sa neugodnog gostovanja Internasionalu (0:1). Manćini je imao peh da se povredi bitan vezista Ale i onda je morao da menja koncepciju igre uvodeći Karlosa Alberta. Sa njim je dobio brzinu, ali je izgubio u organizaciji pošto usamljeni Ramirez nije uspevao da napravi konkretan pas u dubinu. Sličan problem će imati i protiv Bragantina koji se razigrao protiv  Avaija (4:0). Predlog: X2&0-3 (1.80), KiX (3.10)

(Piše: Nikola Gospić; Foto: Beta/AP)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Sreda
18:00
RB Leipzig
Hoffenheim
Sreda
18:00
Fiorentina
Torino
Sreda
19:00
Nantes
Marseille
Sreda
20:00
Maritimo
Porto
Sreda
20:45
Mainz
Bayern M.