Žurka u Brazilu, verujemo u Flamengo i Korintijans

Brazil    Serija A, 14. kolo

Subota

21.30    Paranaense - Bragantino          

Skolari je našao balans koji odgovara karakteristikama igrača koje ima i to je razlog što je Paranense ekipa koju je u poslednje vreme vrlo teško pobediti. Bragantino pokazuje znakove poboljšanja, a bitno je reći da imaju samo jedan poraz na strani i to od jakog Palmeirasa (1-4-1). Ukoliko Barbieri usvoji pristup kao na ranijim gostovanjima, velika je verovatnoća da ćemo videti podelu bodova. Predlog: IXvX (1.62), 1X&0-3 (1.65)

Nedelja

00.00    Flamengo - Amerika Mineiro

Očigledno da Paulo Souza nije jedini krivac za slabe rezultate Flamenga, ali je prvi platio ceh. Naslednik Dorival Žunior ima učinak 1-0-2, gde mu pobedu nad Kujabom niko ne računa kao podvig. Problema je mnogo i moraju se rešavati, a brze smene trenera nisu rešenje. Amerika igra slabo u poslednje vreme (0-1-4), a njihov strateg Vagner Manćini priča o prilagođavanju i krivi sudije za poraz od Fortaleze. Predlog: Ki1 (1.50), DI1-2 (1.78)

00.00    Korintijans - Santos

Pereira će morati dobro da prostudira igru rivala ukoliko želi pobedu pošto je evidentno da Bustos odlično usmerava kvalitet koji ima u navali koju vode Leo Baptistao i Markos Leonardo i proseka u ostalim linijama tima. Otuda tako česte podele bodova Santosa u poslednje vreme (1-6-1). Uostalom, od argentinskog stratega se takav pristup mogao očekivati, a na kvalitetnijem domaćinu je da nađe rešenje. Predlog: Ki1 (2.05), 1X&GG (2.45)

02.00    Atletiko Mineiro - Fortaleza   

Fortaleza pokazuje znakove poboljšanja, a krenulo je od pobede nad Flamengom u gostima. Nadovezale su se podele bodova sa Gojsaom i Paranenseom kod kuće, pa poraz od Avaija i pobeda nad Amerikom. Svaka čast za učinjeno, ali ipak nedovoljno da bi se Atletiko Mineiro uplapšio. Domaćin bi trebalo da odigra dosta ispod svojih mogućnosti, a gost najbolje što može da bismo videli iznenađenje. Predlog: 1-1&2-5 (2.70), D3+ (2.95)

(Piše: Nikola Gospić; Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Petak
21:15
Famalicao
Braga
Subota
13:30
Aston Villa
Everton
Subota
16:00
Arsenal
Leicester
Subota
16:00
Zenit
CSKA M.
Subota
17:00
Monaco
Rennes