Ovog jutra smo u zemlji izlazećeg sunca – Kup u Japanu zove na golove

SOCCER koktel

Sreda

11.30 Šonan – Džubilo

Šonan i Džubilo su u prošlom kolu Kupa Japana lako savladali ekipe iz nižeg ranga sa po tri gola razlike. Domaćina karakteriše nestalna forma – uspe da favorite ubedljivo pobedi, a onda neočekivano kiksira protiv slabijih timova. Igraju, što bi naš narod rekao, kako im dune. Džubilo je stabilniji, ali samo povremeno efikasan, tako da bi mogao da slavi na suv kvalitet. Predlog: I1+&3+ (2.45), 3-6 (2.30)

12.00 Kašima – Omija

Kašima Antlers je tradicionalan klub koji svake godine u sezonu ulazi sa ambicijama da osvoji bar jedan trofej. Omija je skromnijeg budžeta, kvaliteta i manjih prohteva. Domaćina predvodi švajcarski trener Vajler koji je doneo dozu ozbiljnosti, a Ueda je ubedljivo najbolji strelac i jedan od nejefikasnijih u Japanu. Omija, iako iz nižeg ranga, trudiće se da što duže drži nerešen rezultat. Predlog: 1&GG (2.95), 1-1&2+ (2.50)

12.00 Sanfreće – Jokohama FC

Nemac Mihael Skibe predvodi Sanfereće iz Hirošime, ekipu koja je u ligi u gornjem delu tabele, a i u kupu ima velike ambicije. Bez obzira na veliki broj stranaca u timu, dominiraju domaći asovi. Jokohama je malo posustala u J2 ligi, gde je dugo bila lider. Sigurno joj je povratak u elitu puno važniji od lomatanja po Kupu Japana i zbog toga je Sanfreće veliki favorit. Predlog: 1-1&3+ (3.75), 1&II2+ (3.20)

12.00 Jokohama Marinos – Točigi

Jokohama je bolja, poznatija i ambicioznija, ali je Točigi zanimljiviji. Naime, uvek igra sa malo golova pa su na njegovim mečevima kvote za 2+ čak i po 1.80! Australijski trener Kevin Muskat mora da pripremi posebnu taktiku za slamanje Točigija koji je pri dnu J2 lige i pad je usledio baš posle utakmica na kojima se zalomio poneki 3+. Predlog: 1-1&I

12.00 Tosu – Kumamoto

Tosu je u prošloj rundi jedva 1:0 eliminisao malo poznatu Verspah Oitu, takoda to nije obećavajući rezultat pred utakmicu sa Kumamotom. U istoj rundi, Kumamoto je kao gost isprašio rezultatom 4:1 Albireks Nigatu. Ipak, domaćin je član J1, a gost J2 i tu bi trebalo da se oseti razlika i odrazi na konačan ishod mada u Japanu razlika u stepenu takmičenja nema presudnu ulogu. Predlog: I1-3&II1-3 (2.05), 3-5 (2.35)

(Piše: Miloš Topalović; Foto: Beta/AP)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Petak
21:00
Osasuna
Sevilla
Petak
21:00
Nantes
Lille
Petak
21:15
Famalicao
Braga
Subota
13:30
Aston Villa
Everton
Subota
16:00
Arsenal
Leicester