Mandžukić preskup, Lokomotiva bira pojačanje: Partizan ili Volfzberger

Lokomotiva iz Moskve i Marko Nikolić su bili ozbiljno zainteresovani da u svoje redove dovedu prekaljenog hrvatskog napadača Marija Mandžukića.

Međutim, ispostavilo se da su njegova godišnja primanja preskupa. A kako i ne bi, kada njegova potraživanja za dvogodišnji ugovor iznose čak 8.000.000 evra.

- Vlasnici Lokomotive su ostali šokirani kad su čuli da Mario za dve godine traži osam miliona evra - piše ruski portal Sport24.

Ivan Cvjetković, njegov menadžer, poručio je za tamošnje medije sledeće:

- Želimo izbjeći nagađanja o njegovoj budućnosti, tako da nisam spreman komentarisati hoće li doći u Rusiju ili ne. Mogu vam jedino reći da će Mario definitivno nastaviti igrati. Tek je postao slobodan igrač - rekao je Cvjetković.

Mandžukić je postao slobodan igrač posle sedam meseci provedenih u Kataru. No, sada Lokomotiva mora da se okrene drugim rešenjima.

Spominje se Šon Vajsman, koji je postigao 30 golova u 31 meču za Volfzberger u Austriji. Takođe, na listi je i Umar Sadik, napadač Partizana.

Poslednje informacije kazuju da su Rusi spremni da plate 8.000.000 evra za transfer Nigerijca, ali crno-beli traže najmanje 12.000.000...

(Foto: MN Press)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Utorak
09:45
eTES Tundra
eGambit Esports
Sreda
12:00
Kashima
Kawasaki
Sreda
12:00
Oita
Gamba
Sreda
17:00
Novi Pazar
Partizan
Sreda
17:30
Haka
HIFK