Sve je više Srba u Rusiji, šampion polako dodaje gas

Rusija         RPL, 3. kolo

Subota

14.00 Fakel - Dinamo M.

Tim iz Voronježa predstavio se kao čvrsta i kompaktna postava iako je novajlija. Oslanja se isključivo na ruske fudbalere jer nema dovoljno novca za pojačanja iz inostranstva. Jokanović je brzo preboleo remi sa Rostovom pa je rezultatom 4:0 torpedovao Torpedo, ali to nije merilo kvaliteta pošto je reč o nedoraslom protivniku. Smolov je na oba odigrana susreta pogodio cilj i ponovo će vrebati priliku. Predlog: PG2&2+ (2.03), X-2&2+ (6.95)

16.30 Zenit - Lokomotiva M.

Šampion polako dodaje gas, a od četiri postignuta gola u prva dva kola, nijedan nije delo napadača. Polako će se i oni probuditi, možda baš u derbiju kola. Ako nije najjači, Zenit je sigurno najuigraniji tim i ponovo puca na vrh. Samo dva mršava remija u Moskvi, bilans je kojim u Lokomotivi ne mogu da budu zadovoljni. Ako izgubi od Zenita, nastaće još veći problemi. Predlog: 1&II2+ (2.27), 1&I<II (2.55)

19.00 Soči – Ahmat

Soči ima novog trenera Garanina koji ima težak zadatak da tim zadrži u vrhu jake lige. Odigrao je dva meča 3+ i osvojio tri boda na dva gostovanja u Moskvi pa može da bude zadovoljan. Problem je sporo uklapanje novajlija. Ako se za neku ekipu može reći da je borbena, onda je to Ahmat. Momci iz Groznog uvek igraju punom parom, a kada proradi Konate, biće još opasniji. Predlog: IGGvIIGG (2.12), KiX (3.55)

(Piše: Miloš Topalović; Foto: Twitter/CSKA)


<

Top ponuda mečeva

Vreme Domaćin Gost
Nedelja
23:00
Nacional de F.
CA River Plate
Ponedeljak
00:30
Dep. Cali
America de Cali
Ponedeljak
20:45
Austria
Estonia
Ponedeljak
20:45
Hungary
Bulgaria
Ponedeljak
20:45
Montenegro
Serbia